Dnevni horoskop za 3.1: Vodolijama stiže poslovna ponuda

Foto: MGM Collection / Everett / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 3. januar 2022. godine.

Ovan

Još uvek ste u sporijem ritmu zbog prazničnog raspoloženja, hvatate zalet za nove radne pobede. Uživaćete zajednički ispunjenim mirom i ljubavlju i blagostanju sa porodicom i dragom osobom, piše Astroputnik.

Bik

Prva radna sedmica za Bikove započinje u pozitivnim dešavanjima. Imate mogućnosti da napravite neki dobar poslovni dogovor, moguće i sa stranim partnerom. Slobodni Bikovi, emotivni život se pokrenuo i oko vas počinju da se pojavljuju zanimljive ljubavne prilike.

Blizanci

Početak radne sedmice odličan, očekuje vas i mogućnost neke obuke ili uvođenje nekih novih rešenja kada je vaš tekući posao u pitanju. Nije povoljan dan da potežete teške teme i ozbiljne razgovore. Budite fleksibilni.

Rak

Vrlo dobar start nove radne sedmice očekuje Rakove. Prihvatite se posla jer vas mogu očekivati novi poslovni dogovori. Kod Rakova u emotivnim vezama sada se bliskost stavlja na prvo mesto. Radite na tome da sve što je pozitivno išto vas čini srećnim još više ojačate.

Lav

Ove sedmice morate ići u korak sa promenama koje su neminovne, ali možda malo prebrze za vaš uobičajeni radni ritam. Na samom startu potrebno je da budete strpljivi pre svega. Trebalo bi da sve funkcioniše svojim uobičajenim tokom na vašem ljubavnom planu.

Devica

Planirali ste neke stvari baš za sami početak nove radne sedmice u ovoj godini, ali zbog manjka vremena bi možda bilo bolje deo toga ostaviti za naredni period, ili ih bolje raspodeliti. Imate veliku potrebu da razmenjujete nežnosti i pokažete jedno prema drugom mnogo više pažnje i razumevanja.

Vaga

Ovo je sedmica u kojoj stvarate okvir za dešavanja koja će krenuti u narednom periodu. Samo napred. Praznična atmosfera i udobnost, komfor i toplina vašeg doma sada vam najviše prijaju i sa voljenom osobom ćete podeliti nežnost, ljubav i romantiku.

Škorpija

Ušli ste u period koji će na dalje doneti neke mnogo bolje prilike i mogućnost pokretanja ka onome što želite. Očekuje se da se od samog starta maksimalno aktivirate. Bez značajnijih promena na vašem ljubavnom planu. Trebalo bi da ste zadovoljni postojećim stanjem.

Strelac

Sa velikim entuzijazmom ćete zakoračiti u prvu radnu sedmicu ove godine, najviše iz razloga što se unapred radujete nekim poslovnim dogovorima koji su ostali nezavršeni u proteklom periodu. Praznično raspoloženje vas još uvek drži, i to je dobro. Potrudite se da ničim ne pokvarite.

Jarac

Preporučuje se da od samog starta ove radne sedmice ne sedite skrštenih ruku, već zovite, šaljite mejlove, jer u ovim danima možete postići neki solidan dogovor ili dobiti novu poslovnu ponudu. Organizujte druženja kod sebe, unesite pozitivne energije u dešavanja u vašem ljubavnom životu kao i mnogo strasti.

Vodolija

U ovoj sedmici pred vama se itekako otvaraju neke dobre poslovne prilike, samo ćete morati da budite strpljivi. Prve pozitivne informacije koje će doći do vas preko starih saradnika. Dovoljno vam je da ste jedno pored drugog, da se volite i da bez problema pokazujete nežnost i pažnju.

Ribe

Odličan početak radne sedmice očekuje većinu tipičnih Riba. Pravi je momenat da pokrenete neke priče koje su do sada bile u zastoju. Odličan je momenat da se vaša veza unapredi, da se neke nedoumice i problemi iz prethodnog perioda zaista i reše na obostrano zadovoljstvo.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram