Dnevni horoskop za 3. 1: Ribe se igraju zavođenja

Foto: Printscreen/YouTube/Stari filmovi i serije

Pročitajte horoskop za 3. januar 2021. godine.

OVAN

Posao

Ono što ćete imati da urdite kroz radne zadatke plasirane od strane vaših šefova će vas malo iznenaditi jer ćete kroz tu vrstu interakcije uspeti da saznate koliko ste cenjeni. Od ovoga zapravo može da zavisi visina vaše plate koju možda niste očekivali u tom obimu koji se nazire.

Ljubav

Neko misli na vas. Toga ste i vi svesni. Nećete otvoreno nešto da priznate pa se nazire pasivniji stav.

Zdravlje

Solidno.

BIK

Posao

Malo ste usporili sa aktivnostima. Tempo možda bude neprihvatljiv drugim članovima tima pa samim tim možete dobiti jednu opomenu ili popularno žuti karton. Razmislite o svojim postupcima na vreme kako ne biste imali kasnije problematičnu situaciju.

Ljubav

Osoba u znaku Raka je možda u senci cele priče ali sigurno nije neko ko ne zavrđuje vašu pažnju.

Zdravlje

Imaćete nesanicu.

BLIZANCI

Posao

Izuzetna situcija na polju posla pa se svakako možete nadati jednom pozitivnom finansijskom prilivu. Nemate motiv da odustajete od svojih ciljeva pa makar se oni ovaj put ne budu svideli ni vašim pretpostavljenima. Možete se nadati izuzetno benefičnim aspektima svakako.

Ljubav

Imate vremena za jedan flert sa osobom iz vašeg okruženja koji će možda da pređe u nešto ozbiljnije ako to samo vi budete hteli.

Zdravlje

Problematičan vam je ovaj put predeo abdomena.

RAK

Posao

Saradnja sa osobom iz konkurentske firme će biti na zavidnom nivou tako da se savetuje što više interakcija sa ljudima iz isog ili sličnog poslovnog miljea. Ne morate dovoljo da se uplićete u nešto što nikome ne donosi veću zaradu pa se stoga dobro bar pokažite kod onoga ko vam ponudi više novca.

Ljubav

Imate šta da kažete osobi koja vas simpatiše na jedan otvoren način. Morate se naravno i vi u istom stilu ponašati kako bi upotpunili čaroliju koja se očekuje na polju emocija kod vas.

Zdravlje

Nemate većih tegoba.

LAV

Posao

Ozbiljnost na ovom segmentu kod vas je na zavidnom nivou. Performanse u samoj organizaciji umete da iznesete do kraja i u tome dovoljno uživate jer je to nešto što vama po senzibilitetu i odgovara. Niko nema primedbu na vaš rad svakako jer ste vi neko ko ne ide iz krajnosti u krajnost. Ljudi vas vide na jednom stabilnom putu.

Ljubav

Osoba rođena u znaku Riba će vam pokazati svoju naklonost pa se i vi malo više angažujte na ovom segmentu jer nije sve u poslu.

Zdravlje

Malo se osećate iscrpljeno na kraju dana.

DEVICA

Posao

Kakve su vam danas šanse, uvidećete to po samom jutru. Nemate velikog izbora ako je u pitanju jedna manja poslovna akcija i vi ćete dobiti veća zaduženja ali kasnije. Morate svoje šefove ubediti da znate da radite svoj posao. Nemate razloga da žurite u sve to ali se oseća i velika nestrpljivost sa vaše strane u vezi toga što upravo želite.

Ljubav

Mali krizni period je pred vama. Osoba za koju ste emotivno vezana vam malo leđa okreće. Nemojte da očajavate jer postoji izlaz svakako. Malo ćete se stpreti i biće sve u redu.

Zdravlje

Pokušajte da se dovedete u red jednim časom meditacije.

VAGA

Posao

Osećate potrebu da nešto iz korena promenite. Ne budite histerični već dobro fokusirani na ono šta radite. Tim putem samo sledi uspeh. Neko iz vašeg tima vam pruža odličnu podršku ali vi se osećate kao individualac. Nema svrhe da nekim ljudima okrenete leđa.

Ljubav

Druga Vaga vam je odličan izbor pa imate šansu da se upustite u jednu avanturu ovaj put i da je dugo pamtite.

Zdravlje

Problemi sa bubrezima mogu biti nastavljeni.

ŠKORPIJA

Posao

Možda ste u pravu ovaj put pa se neke nesuglasice od šefova vama plasiraju bez većeg motiva i shvatite da je to više po inerciji nego što je realno tako. Shvatili ste da nekrogo danas mora da bude žrtveni jarac kako bi se dokazao stepen strogoće.

Ljubav

Osoba u znaku Ovna će možda izrazraziti želju da vam priđe. Budite dosledni celoj situaciji i pokušajte da se opustite i naravno uvod sa vaše strane će dobro doći svakako.

Zdravlje

Merite povremeno krvni pritisak.

STRELAC

Posao

Iako ste dobro plaćeni, ovaj put ćete imati još ponuda za poslove koji vam se nude. Nema razloga za brigu jer vaše kompetencije koje imate odgovaraju tržištu rada i možete se čak i osamostaliti bez većegangažovanja onako kako ste i sami mislili.

Ljubav

Kratkotrajna ljubavna romansa na pomolu pa se ne ustručavajte da i vi nešto pokažete u istom stilu. Ne otkazujte nešto bitno kod osobe koja vam se dopada.

Zdravlje

Solidno i nemate većih problema osim ako niste hronični bolesnici sa srčanom aritmijom.

JARAC

Posao

Upravo možete biti angažovani na većem projektu pa se savetuje malo više angažovanja kako bi imali što bolje rezultate u ovako benefičnoj poslovnoj mogućnosti što se aspekata na nebu tiče. Nemate puno izbora osim da uspete na postojećem poslu što i nije tako loša solucija.

Ljubav

Nemate dovoljno vremena za ovaj segment pa ćete zaobići udvaranje za neki drugi put kako bi mogli energiju što više da uložite u posao kojim se bavite.

Zdravlje

Više se odmarajte uz opuštajuću muziku.

VODOLIJA

Posao

Možda po vašem mišljenju nije pravi čas za promenu ali ste ovaj put delimično u pravu. Neko iz vašeg okruženja može da vam bude od velike pomoći jer niste računali na eventualne propuste i neke aktivnostie za koje ste manje upućeni.

Ljubav

Veza sa drugom Vodolijom je pravi izazov. Vi ovo nećete propustiti ni pod jednim izgovorom. Nemate šta da izgubite pa se upustite u jedan neobavezan fler.

Zdravlje

Danas ste razdražljivi.

RIBE

Posao

Kolega vam je ovaj put malo podmetnuo nogu i vi to zapravo sve vidite i nećete da reagujete jer radite na svom ličnom imidzu i nećete da se angažujete oko nebitnih stvari u svom životu kao što je licemerje. Dovoljno ste radili na sebi da vas se prizemne stvari ne tiču.

Ljubav

Više ćete se provoditi nego što ćete nekoga realno i tražiti da bude pored vas. Ovo važi za slobodne predstavnike vašeg znaka.

Zdravlje

Nemate veće tegobe.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram