Dnevni horoskop za 3.1: Blizance očekuju poslovni problemi

Foto: Credit line: BUZZIPPER / LA.GOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pročitajte horoskop za 3.1.2023. godine.

Ovan

Posao: Ovnovi bi ovog dana mogli da se suoče sa izvesnim usporavanjem započetih zadataka. Budite strpljivi, nekada na neke stvari ne možemo uticati.

Ljubav: Ukoliko postoji dileme u vezi nejasnih ali ipak dovoljno intrigantnih vibracija koje stižu od simpatične osobe iz bliskih krugova na polju posla, evo prilike da to konačno proverite.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Bikove očekuje pojačano angažovanje na poslovnom planu, bilo da je reč o efikasnoj realizaciji već postojećih obaveza, ili da su u pitanju početni koraci novih ideja i projekata.

Ljubav: Imate velike izglede da postavite stabilan temelj za novu ljubavnu priču, ili da već postojeće partnerske odnose podignete na vidljivo viši kvalitativni nivo.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Blizanci

Posao: Posebnu pažnju obratite na poštovanje datuma i rokova, papirologiju i sve one sitnice bez kojih ni najbolje ideje ne dožive primenu.

Ljubav: Mnogo formalnosti i detalja koji se zasnivaju na klasici i tradiciji, pratiće Blizance tokom ove utorka u sferi ljubavi, što vam nikako neće odgovarati.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Rak

Posao: Većinu Rakova očekuje vrlo dobar radni dan, da bez problema završe ono što su zamislili za ovaj dan. Vodite računa samo o preciznosti ukoliko nešto dogovarate.

Ljubav: Bitno je da ostanete svoji i ne upadnete u zamku brzopletih odluka danas.

Zdravlje: Povedite računa o ishrani.

Lav

Posao: Brojne prepreke moguće su danas pred tipičnim Lavovima, pa je savet da poradite na dobroj taktici i budete strpljivi što vam neće baš lako pasti.

Ljubav: Za nova poznanstva i finu priču nema nikakvih prepreka, samo bez onih uobičajenih i često nesvesnih megalomanskih lavovskih očekivanja.

Zdravlje: Napetost, stres.

Devica

Posao: Device bi trebalo da prati stabilan i kontinuiran priliv radne energije, pa se mogu čak očekivati i angažovanja na nekom sekundarnom polju poslovnih aktivnosti, hobiju.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni aktuelnom situacijom na polju ljubavnim relacija, opustite se i uživajte. Nije vreme za neke promene.

Zdravlje: Mogući problemi sa cirkulacijom.

Vaga

Posao: Sasvim solidan dan je pred Vagama da bez problema završe sa započetim aktivnostima, kojih će biti u nešto manjem obimu.

Ljubav: Relativno miran tempo bez većih oscilacija očekuje vas danas na ljubavnom planu. Pozabavite se sabiranjem utisaka.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

Škorpija

Posao: Veliki broj Škorpija mogao bi od samog starta biti aktivan na više poslovnih frontova, posebno onih vezanih za polje organizacije i komunikacije. Moguć je i kraći službeni put.

Ljubav: Povoljan je dan ukoliko ste raspoloženi za flert i koketiranje jer vas očekuje vrlo zanimljivo poznanstvo.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Pred većinom predstavnika ovog znaka biće dosta posla, papirologije i komunikacije, i sve će teći bez većih problema.

Ljubav: Pažnja tipičnih Strelčeva mogla bi danas da bude usmerena na potpuno drugu stranu od ljubavne.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije kože.

Jarac

Posao: Osećaj uspešnosti zbog konkretnih profesionalnih zadataka urađenih valjano, i to na najbolji mogući način, trebalo bi da bude realno ostvarljiv za predstavnike ovog znaka, uz doduše maksimalno angažovanje svih raspoloživih snaga.

Ljubav: U sferi ljubavi mogli bi da budete još prijatnije iznenađeni, bez obzira na to koliko se lično angažovali. Uživajte.

Zdravlje: Opterećenost kičme, donjeg dela leđa.

Vodolija

Posao: Brojne obaveze sup red Vodolijama. Neke su se i nagomilale u toku praznika pa ćete dobrano morati da zasučete rukave i krenuti po prioritetima.

Ljubav: Prijatno možete očekivati od neke stare simpatije ili osobe koju dugo niste videli. Uživajte.

Zdravlje: Obavite pregled žlezda sa unutrašnjim lučenjem.

Ribe

Posao: Osobe rođene u ovom znaku trebalo bi da imaju sasvim dovoljno energije za praktično sve profesionalne ciljeve koje postave pred sebe, pa se očekuje da energično krenu ka zacrtanim ciljevima.

Ljubav: Moguće je da vam danas pozitivne vibracije stignu baš od osobe iz bliskog poslovnog okruženja, pa budite pripravni da adekvatno odgovorite.

Zdravlje: Obratite pažnju na redovnu i pravilnu ishranu, prenosi astroputnik.com.

***

BONUS VIDEO: Tri znaka Zodijaka kojima je suđeno da se obogate

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram