Dnevni horoskop za 29.2: Škorpije ne liče na sebe

Iz filma "American Hustle"
Iz filma "American Hustle"; Foto: Profimedia.rs

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas i zašto bi Ribama najbolje bilo da odmore i spreme se za nove avanture.

Ovan

Dragi Ovnovi, dobro je da se ponekad setite da previše iskrenosti nije nužno dobra stvar. Verovatno ste na svojoj koži već osetili da istina, samo istina i ništa osim istine može da povredi druge ljude, pa i vas same. Ne kažemo da treba da lažete, ali pokušajte da imate malo više takta prilikom razgovora sa ljudima.

Bik

Danas želite da budete sami i potrebno vam je vreme da jednostavno ćutite i odmorite mozak od svih ljudi i događaja koji su vam preokupirali pažnju cele nedelje. Ugasite internet, utišajte telefon, sklonite se od kompjutera i recite prijateljima i porodici da vas ne uznemiravaju. Budite malo sebični, to je sasvim okej.

Blizanci

Nemojte da se iznenadite ako vam danas dođu nenajavljeni gosti. Možda će komšija iznenada da vam pozvoni na vrata sa nekim vestima, ili će prijatelj kog dugo niste videli da se javi i svrati na kafu. Srećom, danas je jedan od onih dana kada imate sasvim dovoljno energije za sve, tako da ćete uživati u druženju.

Rak

Očekuje vas puno manjih obaveza danas, dragi Rakovi, pa se pripremite za puno trčanja s jednog kraja grada na drugi. Iako biste verovatno radije ostali kući i prespavali ceo dan, imaćete obaveze sa prijateljima i  – ne brinite, biće vam prijatnije nego što očekujete.

Lav

Imate dovoljno energije za izvoz danas, a ne manjka vam ni pažnje, pošto ćete dobar deo dana provesti u velikom društvu. Potrudite se da organizujete neke aktivnosti, jer vas sedenje u kafiću ili kod kuće jednostavno neće ispuniti.

Devica

Dobar dan za dobijanje ili traženje unapređenja, povišice ili novog posla. Moguće je da ćete dobiti dobre vesti o nečemu o čemu već dugo maštate, bilo da se radi o poslu, privatnom životu ili nekom putovanju.

Vaga

Ne mešajte prijateljstvo i novac, to nikad nije dobra ideja. Imajte to na umu danas, ako vam neko od prijatelja bude tražio veću pozajmicu. Najbolje bi bilo da joj/mu pomognete oko strategije da dođe do para, jer u suprotnom rizikujete da izgubite prijatelja.

Škorpija

Ovo ne liči na vas, Škorpije, ali danas ćete verovatno dobiti želju da čistite i spremate – stan i život generalno. Vodite računa da se ne preopteretite. Možda ne bi bila loša ideja da se obratite nekome za pomoć ili da odvojite jedan deo dana za odmor.

Strelac

Čekaju vas razne frustracije danas, pre svega zato što imate više posla nego što fizički možete da postignete. Imate puno obaveza kod kuće, na poslu, kao i unapred dogovorena viđanja sa prijateljima. Možda da  izdvojite malo vremena za sebe?

Jarac

Ako ste sinoć malo preterali sa hranom ili pićem, danas ćete morati da platite cenu za to. Srećom, za Jarčeve je ovo jedan od onih dana kada će imati dosta slobodnog vremena, pa ćete moći lepo da se oporavite.

Vodolija

Vodolije, sjajan dan za izlazak, ali pazite s kim pričate, jer može da se desi da odate neke informacije koje bi trebalo da ostanu tajna. Ukoliko upoznate nekoga ko vam se dopadne, budite pažljivi narednih nekoliko dana.

Ribe

Imate manjih problema sa zdravljem, poput kijavice ili bolova u leđima. Moguća i glavobolja, kao i manjak energije. Odmorite, ionako je pred vama čitava nedelja u kojoj će biti više posla nego što možete da zamislite.