Dnevni horoskop za 29.8: Lavu nedelja sprema iznenađenja

Foto: SteveSands/NewYorkNewswire/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 29. avgust 2021. godine.

Ovan

Dosta razmišljanja, priče sa poslovnim saradnicima, obeležiće ovu nedelju kod najtipičnijih Ovnova. Ipak, ne zamarajte se suviše. Povoljni astrološki aspekti daju vam dobru osnovu da se angažujete u sferi ljubavi i napravite prisniji kontakt sa osobom koja vam privlači pažnju, piše Astroputnik.

Bik

Najverovatnije da nema razloga i potrebe za dodatne aktivnosti tokom ove nedelje. Opustite se, ali i obavite bar one neophodne pripreme za novi poslovni dan. Što se tiče dešavanja na ljubavnom planu iznenađenja nisu isključena, naročito ako ste ostavili par nerazjašnjenih detalja u vezi voljene osobe.

Blizanci

Tokom ovog dana bićete veoma raspoloženi za priču i komunikaciju, ali na prvo mesto stavite odmor i opuštanje. Najverovatnije neplanirano, ova nedelja može doneti finu priliku za novo poznanstvo u sferi ljubavi. Za početak biće dovoljno da iskoristite svoj blizanački šarm.

Rak

Iako niste na optimumu energije, nema razloga za potpunu pasivnost. Ako ništa drugo, onda iskoristite dan za neku fizičku aktivnost, šetnju na otvorenom, prijaće vam. Pokažite dovoljno razumevanja i strpljenja za drugu stranu. Rasterajte senke sumnje koje vas mogu mučiti ovog dana i pokušajte da budete opušteniji.

Lav

Nije loš dan za sumiranje rezultata urađenog i pravljenje planova za nove poslovne izazove. Konsultujte još nekoga pre nego što ideje stavite na papir. Sticaj pozitivnih okolnosti ide vam na ruku da očekujete tokom ovog dana više prijatnih ljubavnih iznenađenja, posebno ukoliko ste planirali neki izlazak.

Devica

Tipični predstavnici Devica gotovo uvek nađu neku dodatnu zanimaciju tako da im ni tokom ovog drugog dana vikenda neće biti dosadno. Višak slobodnog vremena i energije mogli bi da iskoristite da dogovorite i sprovedete u delo lepe zajedničke aktivnosti sa dragom osobom.

Vaga

Drugi dan vikenda donosi solidne aspekte da Vage malo realnije sagledaju aktuelnu poslovnu situaciju i bolje se pripreme za naredni period. Razmislite i pokušajte da preuzmete neke detalje iz sfere ljubavi u svoje ruke. Imate priliku da uspete u svojim namerama.

Škorpija

Škorpije bi mogle da se pozabave zaostalim obavezama iz prethodnog perioda ukoliko ih ima, ukoliko ne odmarajte trebaće vam energije za naredni period. Danas niste na istim talasnim dužinama sa voljenom osobom. Pokušajte da izbegnete prepirke i sitne čarke.

Strelac

Od više planova koje ste imali za ovu nedelju, biće dobro da realizujete polovinu. Ne uzbuđujte se previše. Sa druge strane na ljubavnom planu možete očekivati dosta lepih reči i izjava nežnosti od voljene osobe. Uživajte.

Jarac

Iako neće biti lako, ali većina Jarčeva danas ima realne šanse da sve obaveze završe na vreme, a opet ostave dovoljno vremena i za preko potreban odmor. Danas nije dan da vi bilo šta inicirate na ljubavnom planu, i nekako je najlogičnije da se prepustite inicijativi i organizaciji aktivnosti koje planira druga strana.

Vodolija

Manje više sve je pod vašom kontrolom i realizacija planova za danas se ne dovodi u pitanje. Stvari idu svojim tokom i na ljubavnom polju, a na vama je da se što više opustite i ne razmišljate unapred. Posvetite se nekoj zajedničkoj aktivnosti sa dragom osobom i uživajte u odmoru.

Ribe

Ribe bi ovaj dan mogle da očekuju neke razgovore i dogovore na porodičnom nivou. Prijaće vam malo aktivnosti vezanih za kuću. Opušteno ponašanje može koristiti i u sferi ljubavi, naročito ako imate nešto napetiju situaciju iz prethodnog perioda.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram