Dnevni horoskop za 29.6: Jarca vreba ljubav na poslu

horoskop
Horoskop; Foto: Craig Robinson / Panthermedia / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 29. jun 2021.

OVAN

Posao: Imaćete dovoljno inicijative i volje da pokrenete sve ono što je do sada bilo na čekanju ili samo u većim zaostacima. Potrudite se i budite profesionalni maksimalno, poručuje Astroputnik.

Ljubav: U postojećim emotivnim relacijama bilo bi dobro da pokrećete više inicijativa, a slobodno možete da dodate i strast u većim količinama.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

BIK

Posao: Vreme je da neke svoje ideje i predloge vezane za posao pokrenete, kao i da predložite uvođenje novih načina poslovanja i novih tehnologija.

Ljubav: Iznenadite dragu osobu nekim predlogom za putovanje ili neku zajedničku novu slobodnu aktivnost.

Zdravlje: Povedite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

BLIZANCI

Posao: Kreativnost vam je naglašena, kao i entuzijazam i to je siguran put ka uspešnom završetku svega onoga što budete danas započeli.

Ljubav: Sve sitne probleme i nesuglasice treba ostaviti po strani i prepustiti se uživanju u datom trenutku.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

RAK

Posao: Potrebno je da se organizujete bolje i krenete da raščišćavate sve ono što se nagomilalo ili je trenutno u zastoju što se aktuelnih poslovnih zadataka tiče. Ništa ne odlažite.

Ljubav: To što vam se neka pitanja i dileme konstantno vraćaju koliko god ih vi terali od sebe samo označava da ih ili niste rešili na pravi način ili ih niste sami sa sobom pre svega raščistili.

Zdravlje: Osim napetosti nema značajnijih upozorenja.

LAV

Posao: Ako se organizujete na sebi svojstven način, nema razloga da ne uspete u svemu onom što ste zamislili na profesionalnom planu.

Ljubav: Suočavanje sa sopstvenim dilemama i razmišljanjima, mogli biste da očekujete na emotivnom planu. Potrebno je da usaglasite svoja očekivanja sa realnošću.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

DEVICA

Posao: Imate uticajne prijatelje kojima je u interesu da vam pomognu i omoguće da napredujete. Iskoristite povoljnu priliku.

Ljubav: Opušten dan je pred vama ukoliko ništa ne budete forsirali. Pustite da stvari idu svojim tokom.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

VAGA

Posao: Obaveze bi mogle da se nižu velikom brzinom a vi ćete morati da pokušavate da stignete na više strana odjednom, što bi moglo da stvori dodatnu nervozu.

Ljubav: Nije preporučljivo da nervozu i eventualno nezadovoljstvo sa posla prenosite na ljubavnu stranu.

Zdravlje: Mogući kardiovaskularni problemi.

ŠKORPIJA

Posao: Sve što se vezuje za inostranstvo i saradnju sa strancima moglo bi da se aktivira ovih par dana.

Ljubav: Potrebno je malo više prilagođavanja, kada je aktuelna partnerska slika u pitanju, nemojte da vam to bude toliko teško.

Zdravlje: Vrlo dobro.

STRELAC

Posao: Saradnici će vam oduzimati vreme pričom, zahtevima, promenama, a vi morate da pokušate da se prilagođavate i da ih pratite. Nemojte ulaziti u bespotrebne rasprave.

Ljubav: Budite otvoreni i iskreni ma koliko bili nezadovoljni ili zadovoljni aktuelnom ljubavnom situacijom.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

JARAC

Posao: Imate potrebu da preispitujete sebe i svoje poteze iz prethodnog perioda i odluke, ali i da napravite neka drugačija rešenja nego do sada.

Ljubav: Nije isključeno da vas u poslovnom okruženju očekuje saznanje da ste nekom tajna simpatija.

Zdravlje: Pad imuniteta. Dovoljno se odmarajte.

VODOLIJA

Posao: Imate dosta posla i najbitnije da ne kasnite, kampanjski odnos prema obavezama nikako vam sada nije preporučljiv.

Ljubav: Najbolje je da ništa ne menjate i pustite da stvari idu svojim ustaljenim tokom na emotivnom planu. Potrudite se da više vremena posvetite dragoj osobi.

Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost.

RIBE

Posao: Napravili ste neke značajne poslovne iskorake u proteklom periodu, na dobrom ste putu, i dalje treba da budete kreativni i aktivni.

Ljubav: Period je odličan za zajedničke planove, pogotovo ako se oni vezuju za putovanja ili pak uređenje životnog prostora.

Zdravlje: Odlično.