Dnevni horoskop za 29. 6: Blizanci suviše se fokusirate na sitnice kod osobe koja vam se dopada

Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)

Morate biti pametni i dobro izanalizirati svaki svoj potez jer su greške moguće, a najgore je što će odmah biti I primećene. Ovo raspoloženje će biti lako preneti i u emotivne odnose. Niste zadovoljni trenutno partnerskom situacijom.

BIK (22.4.- 21.5)

Danas je teško uskladiti se sa saradnicima. Jako vam smetaju propusti koje ljudi oko vas prave a to vas i dekoncentriše. Pokušajte više da se usmerite na ono što vi radite. Imate osećaj da se u emotivnom segmentu ništa ne dešava podsticajno.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Pokušavate da stvari ispravite u hodu, i zatrpate greške koje ste napravili. Ovo je makar jednim delom moguće. Suviše se usmeravate na sitnice kod osobe koja vam se dopada i od drveta ne vidite šumu. Bićete zajedljivi u odnosu sa voljenom osobom.

RAK (22.6.– 22.7.)

Time što drugima nabijate njihove greške na nos, stvarate pogrešnu sliku o sebi. Pokušajte da vidite šta je ono u čemu vi grešite. A danas definitivno grešite u odnosu sa voljenom osobom. Ne pokazujete joj ono što osećate i ne uznemiravate je.

LAV (23.7.- 22.8.)

Biće potrebno mnogo prilagođavanja da bi se ostvario jedan dogovor, ali vi ste spremni da se usklađujete sa drugima. Svesni ste koliko vam ovo znači I ne želite da propadne zbog sitnica. Tako ćete se ponašati i u kontaktu sa partnerom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)

Neko vas danas može pritisnuti. Dali ste obećanje I onda to smetnuli sa uma. Niste zaboravili namerno, ali ste bili obuzeti drugim stvarima da se jednostavno niste setili. Pokušaćete koliko god je to u vašoj moći da popravite ovaj utisak I sredite stvari.

VAGA (23.9.– 22.10.)

Stoji zabrinutost zbog grešaka koje ste napravili ranije. Bojite se da bi to moglo izaći na videlo, a dodatno vam unose nemir informacije za koje mislite da se odnose na vas. Ovo raspoloženje će vas držati par sati I popustiti. Emotivno – nesklad sa partnerom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Možete biti zabrinuti zbog situacije u firmi u kojoj radite. Čini vam se da period stagnacije traje duže nego što je to bilo ko očekivao i nadate se da će se nešto promeniti na bolje. Posvetite se tome da popravite odnos sa osobom do koje vam je stalo.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Samo nemojte druge učiti pameti. A baš ste skloni tome, jer vidite svaki propust ili pogrešan potez koji neko drugi napravi. Sa ovakvim stavom samo gurate ljude od sebe. Emotivni partner pokušava da vam se približi ali vi ste hladni i distancirani.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Neko pokušava da vas kritikuje, ali se ovo odbija od vas. Svesni ste da ste radili kako treba I da niko ne može imati zamerki na vaš rad. U dobrom ste raspoloženju I imate dovoljno podsticajne energije, pa ćete imati više volje za kontakte sa suprotnim polom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Zaradili ste manje nego što ste očekivali I niste uopšte raspoloženi zbog toga. Ne bih rekla da je redovan posao u pitanju, već pre neka vrsta dodatnog angažovanja. Partner vam može popraviti raspoloženje ako mu to uopšte dozvolite.

RIBA (20.2.- 20.3.)

Danas se ne osećate fokusirano, a svesni ste da mnogo toga morate završiti. Međutim, nemate energije niti volje pa ćete otaljavati obaveze. Ako se samo malo prepustite, ovo može biti fenomenalan dan za partnerske odnose, emocije i strast vrlo intenzivne.

***

Bonus video: Horoskop i pomračenje Meseca

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram