Dnevni horoskop za 29. 4: Ribi ponuda koja se ne odbija

Dnevni horoskop
Foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za danas.

Ovan

Mnogo velike stvari se odigravaju i to u vašem privatnom okruženju što vas dosta iscrpljuje. Snosite potpunu odgovornost za sebe i svoje najbliže, što vas dosta nervira, a ključ se nalazi u vašim loše postavljenim granicama.

Bik

Iznosite svoje planove, koji su veliki, a u sebi se plašite kako nećete postići ni petinu onoga što ste zacrtali. Potrebno vam je neko vreme da razradite sve.

Blizanci

Ne percepirate realnost na pravi način, pa brzo dovodite sebe u zabludu. Morate da se trgnete i više uključite logiku.

Rak

Vešto manipulišete partnerom i dobijate sve što želite. Ako vas i grize savest, onda je samo zbog toga što prekomerno koristite svoj uticaj.

Lav

Rastrzanost na relaciji pola i kuće ne možete trenutno da rešite, pa birate da sebi ugodite maksimalno kako biste se rasteretili. Očekujete razumevanje od partnera.

Devica

Nailazite na otpor jer ste preagresivni sa svojim idejama. Ovo vas ljuti i teraće vas da promenite pristup.

Vaga

Skrivene želje će sada izbiti na površinu. Neodlučnost i nesigurnost su mogući samo ako ne znate tačno šta želite.

Škorpija

Ubrzano vam radi intuicija i reagujete odmah, specijalno po pitanju novca. Znate da nisu dobra ulaganja koja želite, ali ste ipak spremni da rizikujete.

Strelac

Morate da prihvatite da nema popravljanja učinjenog. Prihvatite sve situacije kako bi trebalo, zrelo i odgovorno.

Jarac

Ćutanje će danas biti vaša rekacija na mnoge situacije. Partner ili simpatija vas pritiskaju do te mere da ne želite nikakav kontakt.

Vodolija

Neke bitne promene tek dolaze, pa nemojte očajavati. Prihvatite ponude koje stižu, specijalno one koje imaju duži rok trajanja.

Ribe

Mnogobrojni pozivi i ponude vas pomalo iscrpljuju, pa ćete se povući iz mnogih interakcija. Osluškujte malo bolje intuiciju.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram