Dnevni horoskop za 29.3: Škorpijama se smeše velike promene u karijeri

Foto: RACHPOOT/SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 29. mart 2023.

Ovan

Posao: Sve ukazuje na miran dan za većinu osoba rođenih u znaku Ovna, ali ste vi najverovatnije već uveliko zauzeli visok start.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, za očekivati je bar jednu finu priliku da uradite nešto drugačije kada je u pitanju voljena osoba.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Nije loš dan da pre svega budete skoncentrisani na primarne profesionalne obaveze, i možda nešto sporije, ali ipak sigurno stignete do postavljenih ciljeva.

Ljubav: Danas praktično ništa posebno ne morate raditi ukoliko želite da budete u centru pažnje voljene osobe.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Blizanci

Posao: Najrazličitiji izazovi se mogu danas isprečiti Blizancima, kako na polju novih dogovora tako i na polju komunikacije sa saradnicima, ali uspećete da se sa svime izborite adekvatno.

Ljubav: Vrlo je realno očekivati da vam ovaj dan ponudi zanimljiv susret sa osobom koju inače poznajete, ali vam do sada nije privlačila pažnju na ovaj način.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Rak

Posao: Pomalo usporeno mogu delovati danas Rakovi na polju profesionalnog angažovanja. Ipak, nemojte se potpuno isključiti.

Ljubav: Sva dešavanja bi vam danas mogla biti okrenuta ka kući i druženju u porodičnom okruženju.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Lav

Posao: Uz dosta taktike danas biste mogli postići neke vrlo dobre dogovore ili pregovore. Samo napred.

Ljubav: Nema prepreka na vašem ljubavnom putu danas. Bitno je da idete korak po korak, a ne sve da rešite jednim potezom.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Devica

Posao: Budite posvećeni i trudite se da niko ne nađe neku ozbiljniju grešku, a sve ostalo će ići svojim tokom.

Ljubav: Za očekivati je da dobijete poziv za druženje od dragih prijatelja.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Vaga

Posao: Za tipične Vage tokom ovog radnog dana nema nepremostivih prepreka. Doduše ciljevi su vam nešto niži i svakako ostvarljivi.

Ljubav: Od vas se očekuje da budete kreativni, maštoviti i pre svega od akcije kada su ljubavna dešavanja u pitanju, i tu ne bi trebalo da bude dileme.

Zdravlje: Osetljivost kože.

Škorpija

Posao: Ulazite u fazu koja može doneti velike pozitivne promene, značajne informacije i nove ponude. Potrebno je samo da budete strpljivi.

Ljubav: Pokušajte da ne ulazite u neke sitne konflikte, to vam u ovom trenutku nije potrebno.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Strelac

Posao: Pripadnici ovog znaka imaće i danas dobre predispozicije za pojačano profesionalno angažovanje, ali i za pokretanje realizacije novih dugoročnih poslovnih ideja.

Ljubav: Astrološki aspekti najavljuju sasvim pristojnu klimu da se pokrenete, i pokušate šarmirati osobu koja vam od nedavno privlači ekstra pažnju.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Jarac

Posao: Vredni i strpljivi Jarčevi danas će biti na visini zadatka. Samo napred, ne žurite i sve ćete postići na vreme i kvalitetno da odradite.

Ljubav: Ne bi trebalo da se tokom ovog dana bavite bilo kakvim forsiranjem i insistiranjem, prepustite inicijativu dragoj osobi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Od vas se očekuje da budete inicijator nekih pozitivnih promena i novih ideja na profesionalnom planu. Mogli biste da očekujete dosta novih kontakata vezanih za inostranstvo.

Ljubav: Treba da nekim sitnim znacima pažnje ulepšate trenutke jedno drugom, ali i da pokrenete pitanja koja su vam oboma bitna.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Ribe

Posao: Ne možete istovremeno učiniti ispravnu stvar i da svima bude dobro, postoji mogućnost mimoilaženja po nekim pitanjima sa osobama iz poslovnog okruženja.

Ljubav: Ako želite opušteniju atmosferu sa manje tenzija, potrudite se da izbegnete teme iz prošlosti.

Zdravlje: Jačajte imunitet.