Dnevni horoskop za 29.3: Ribama se konačno javlja simpatija

THE KISSING BOOTH
Foto: Pictorial Press Ltd / Alamy / Alamy / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 29. mart 2021. godine.

Ovan

Na startu nove radne sedmice najtipičniji Ovnovi imaće izuzetno visok nivo energije, ali  nešto više pažnje valja posvetiti komunikaciji i verbalnim nesporazumima. Bezmalo sva vaša današnja pažnja na polju emotivno – ljubavnih relacija valjalo bi da bude usmerena ka dragoj osobi i uživanje u zajedničkim trenucima.

Bik

Nova radna sedmica i dobar poslovni elan i motivacija na profesionalnom planu, pratiće većinu osoba rođenih u astrološkom znaku Bika. Samo napred ka zacrtanom cilju. Sa sličnim elanom i pozitivnim stavom trebalo bi da napravite bar jedan iskorak kada je ljubavna sfera u pitanju. Budite što konkretniji, piše Astroputnik.

Blizanci

Odličan radni dan nalazi se pred tipičnim Blizancima, pre svega da iniciraju pokretanje realizacije novih poslovnih ideja, ali uz upozorenje da se ne rasplinu suviše. Nema nagoveštaja novih promena na vašem ljubavnom horizontu, ali vrlo je verovatno da vas očekuje bar jedna fina prilika za novo poznanstvo i uživanje u flertu i neobaveznom ćaskanju.

Rak

Možete postići sve na profesionalnom planu, ali uz dosta potrošene energije. Poradite na boljoj organizaciji i razloga za brigu neće biti. Bilo bi dobro da ništa ne forsirate tokom ovog dana, eventualno da inicijativu prepustite drugoj strani.

Lav

Vrlo dobar start nove radne sedmice je pred tipičnim Lavovima, posebno kada su u pitanju novi poslovni dogovori i pregovori. Bezmalo tokom celog dana vaše misli bi mogle biti usmerene ka prošlosti i analziranju onoga šta ste uradili ili propustili. Pokušajte bar izvući neku pouku.

Devica

Praktično ništa vam neće biti teško na putu savladavanja profesionalnih prepreka tokom ovog ponedeljka. Samo napred. Što se tiče potencijalnih dešavanja u sferi ljubavi, i tu ne bi trebalo da vas očekuju veće prepreke ukoliko ste dobro isplanirali zajedničke aktivnosti.

Vaga

Vrlo dobra klima na poslovnom nebu tipičnih Vaga, daje dobru osnovu za odličan poslovni dan i još bolje profesionalne rezultate. Nema razloga da danšnji dan ne posvetite uživanju u zajdeničkim aktivnostima sa dragom osobom, a nije loše ni prirediti neko prijatno iznenađenje.

Škorpija

Nema prepreka na profesionalnom putu za većinu tipičnih predstavnika Škorpija ovog ponedeljka. Dileme iz prošlosti mogle bi vam zadavati manje glavobolje, pa evo solidne prilike da ih konačno razrešite.

Strelac

Prvi radni dan nove sedmice za Strelčeve može biti veoma uspešan, pod uslovom da se fokusiraju na najvažnije obaveze i ne žure sa odlukama. Ne libite se da zatražite pomoć iskusniijih osoba iz poslovnog okruženja. Prilagođavanje interesima druge strane, za vas je veliki izazov. Bar se potrudite, fina satisfakcija može doći kao nagrada.

Jarac

Na startu nove radne sedmice najtipičnije Jarčeve očekuje dosta profesionalnih izazova, a najvažniji se odnosi na prilagođavanje novim nametnutim poslovnim okolnostima. Budite strpljivi i korak po korak krenite ka cilju. Dosta talasanja na vašem ljubavnom moru tokom ovog ponedeljka mogli biste da očekujete, prvenstveno zbog nezadovoljstva koje dolazi sa druge strane. Potrudite se da pronađete kompromis.

Vodolija

Od većine Vodolija očekuje se da tokom prvog radnog dana u novoj sedmici budu veoma angažovane na profesionalnom planu, pa i rezultati ne bi trebalo da izostanu. Vreme je da se ozbiljnije pozabavite pitanjima koja se tiču budućnosti vašeg ljubavnog života.

Ribe

Visok nivo energije i poslovnog elana, daju realne šanse tipičnim predstavnicima Riba za ostvarivanje svih profesionalnih ciljeva. Javljaju se simpatije, ali vi kao da još uvek niste raščistili neke stvari iz prošlosti. Evo prilike da se time pozabavite.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram