Dnevni horoskop za 29.3: Haotičan dan pred Bikovima

Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 29. mart 2022.

Ovan

Energični i impulsivni Ovnovi imaće dosta obaveza i ovog utorka. Potrudite da reagujete što smirenije na razne situacije i da uvek gledate da zaštitite svoje interese pre svega. Pozitivne okolnosti u sferi ljubavi valjalo bi da pokušate iskoristiti tokom ovog dana, prvenstveno iskrenim i direktnim pristupom dragoj osobi, piše Astroputnik.

Bik

Još jedan pomalo haotičan radni dan nalazi se pred većinom Bikova. Ne dolivajte ulje na vatru svojim ponašanjem, morate malo spustiti loptu. Može se desiti da se osećate razočarano, tužno, da niste sigurni u sopstvene emocije. Shvatite ovo kao prolazan period.

Blizanci

Informacije koje stižu do vas proverite pre nego što donesete iole bitniju odluku zasnovanu na njima. Ne žurite. Ušli ste u fazu kada možete na lakši i jednostavniji način uneti neke pozitivne promene u postojeće partnerske odnose. Ne odustajte.

Rak

Nećete se razumeti na pravi način sa osobama u okruženju i pojedinim saradnicima, a odnos sa nadređenima može biti zategnut. Držite se svojih obaveza prioritetno. Potrebno je da neke stvari isterate na čistac i raščistite za sva vremena, kako bi kvalitetnije mogli da nastavite dalje.

Lav

Vaši potezi moraju biti promišljeni, preporučuje se da potražite savet prijatelja ili nekoga ko vam je dosta naklonjen. Buran period je iza vas i možete početi da se vraćate jedno drugom i nekom vašem ustaljenom tempu i funkcionisanju.

Devica

Sve što ste u prethodnom periodu pokrenuli i oko čega ste se angažovali sada se aktiviralo i ide ka svom rešenju. Pokušajte da izbacite suviše preispitivanja, i vraćanja u nazad na ono što ste već odradili, gurajte napred. Neke problematične situacije možete uspešno rešiti ukoliko ste spremni na kompromisna rešenja.

Vaga

Od vas se očekuje da date sve od sebe, i veliki poslovni rezultati, a vi to trenutno niste u stanju da ispunite jer se osećate nezadovoljno i nedovoljno cenjeno. I dalje biste mogli da pod pritiskom obaveza i nervoze sa posla unesete nervozu i u ljubavne redove što svakako nije preporučljivo.

Škorpija

Ne razmišljajte previše i ne opterećujte se, završavajte jedno po jedno i dosta toga ćete uspeti da zatvorite do kraja jer vas prati dosta dobar priliv energije. Neke nedoumice sada možete uspešno rešiti, pa nemojte dozvoliti da sitna neslaganja ili sumnje potkopaju vaš odnos sa dragom osobom.

Strelac

Ma koliko se trudili da budete u korak sa pratećim obavezama, iskrsavaće nove, dodatne, što će vas maksimalno usporavati i pomalo nervirati. Pokušajte da neke nesporazume izgladite, potrudite se da zajednički pronađete model funkcionisanja koji vam odgovara.

Jarac

Neophodno da budete ažurni, pogotovo kada je neka papirologija ili su dogovori sa saradnicima u pitanju i sve će biti u najboljem redu. Trud će vam se svakako isplatiti. Iako može doći do nekih razmimoilaženja u stavovima, ni jedno ni drugo ne želite da se oko toga raspravljate i terate inat.

Vodolija

Sve ono što je vezano za kratka putovanja, za komunikaciju sa poslovnim saradnicima, za komercijalne i trgovinske aktivnosti, postavljeno je više nego dobro. Nemojte dozvoliti drugima da se mešaju u vaš odnos, vi sami najbolje znate šta je dobro za vas.

Ribe

I tokom ovog utorka Ribe bi trebale da se ukoliko je moguće uzdrže od verbalnih konflikata sa nadređenima, ma koliko bili u pravu. Ukoliko to niste u stanju, onda bar birajte reči. Potrebno je da se malim koracima vraćate jedno drugom, da više pažnje posvećujete nekim lepim sitnicama koje su vam toliko oboma važne. Uživajte.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram