Dnevni horoskop za 29. 12: Kod Riba se situacija komplikuje

dnevni horoskop
Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Pogledajte kako vaš horoskopski znak stoji na poljima posla, ljubavi i zdravlja 29. decembra 2020.

Ovan

Posao: Vrlo dobro radno raspoloženje pratiće Ovnove i ovog utorka, što u prevodu znači nema profesionalnih izazova koje neće moći savladati.

Ljubav: Odličan dan je pred tipičnim Ovnovima da realizuju bezmalo sve namere u sferi ljubavi. Samo napred.

Zdravlje: Odlično, piše Astroputnik.

Bik

Posao: Velika je verovatnoća da najtipičniji Bikovi osete neku vrstu pritiska na samom kraju poslovne godine. Uz dobru organizaciju i maksimalno uložen trud, imate realne šanse da sve postignete.

Ljubav: Osećaj napetosti i kratkog fitilja pre svega zbog poslovne preopterećenosti, mogao bi da se odrazi na polje ljubavnih relacija.

Zdravlje: Napetost, stres.

Blizanci

Posao: Želja i potreba da se sve uradi što brže, u trku, biće u direktoj opzoziciji sa aktuelnim okolnostima, pravilima i propisima. Zato je bitno da ne dramite već da se pre svega strpljivo izborite sa svim obavezama.

Ljubav: Sve prateće okolnosti biće uglavnom naklonjene vašim blizanačkom viđenju stvari, pa je logično da se maksimalno angažujete po tom pitanju kako bi izvesno kraj ove godine dočekali u sjajnom raspoloženju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Po nepisanom pravilu neočekivano, bez prethodne najave, pred Rakove će se ovog dana postaviti novi radni zadaci koji dodatno opterećuju sve raspoložive psiho – fizičke resurse. Razloga za zabrinutost nema uz dobru taktiku.

Ljubav: Nema naznaka nekih kapitalnih promena i dešavanja na vašem ljubavnom horizontu. Posvetite se održavanju postojećih partnerskih odnosa, dok bi slobodni predstavnici trebalo malo da se strpe i sačekaju povoljniji period.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Lav

Posao: Odličan dan je pred Lavovima, ipak nemojte prerano krenuti sa previše opuštenim sagledavanjem profesionalnih obaveza, ako ne želite da vas neprijatno iznenadi poneki poslovni propust.

Ljubav: Nema neostvarivih ciljeva ili nepremostivih prepreka kada je sfera ljubavi u pitanju, pa se očekuje da svojim lavovskim šarmom to i dokažete.

Zdravlje: Moguće variranje krvnog pritiska.

Devica

Posao: Najverovatnije nema velikih propusta i nezavršenih poslovnih obaveza, ali Device ne bi bile to što jesu kada bi olako zatvorile poslovnu stranicu. Bitno je da ne potrošite suviše energije na dodatne provere i detalje.

Ljubav: Osećaj nerazumevanja ili neshvatanja vaših pojedinih poteza od strane drage osobe moglo bi da vas oneraspoloži. Pokažite dovoljno strpljenja.

Zdravlje: I dalje važi upozorenje na osetljivost sitnih kostiju i blage reumatske tegobice.

Vaga

Posao: Tipične Vage trebalo bi da najviše vremena i energije tokom ovih par radnih dana usmere i potroše na šminkanje i glancanje, odnosno ulepšavanje svega što su uradile u prethodnom periodu.

Ljubav: Solidna klima na vašem ljubavnom nebu daje dobru osnovu za uobičajene rutinske aktivnosti na polju emotivno-ljubavnih relacija, sa velikim izgledima da sve ostane na pozicijama koje vam uglavnom odgovaraju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Najveći deo dodatno nametnutih profesionalnih obaveza, predstavnici ovog znaka već su uspešno odradili, a ako je nešto preostalo, evo prilike da se i to obavi, pa makar to značilo angažovanje do poslednjih sati godine na izmaku.

Ljubav: Nemojte se razočarati ukoliko neki od vaših konkretnih ljubavnih planova ne naiđe na adekvatan odgovor druge strane.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Strelac

Posao:  Radni elan i energija nisu sporni, ali određeni problemi mogu se pojaviti na polju organizacije i komunikacije sa poslovnim okruženjem, pa nisu isključene oštre polemike i sukobi verbalne prirode.

Ljubav: Sasvim suprotna slika vas očekuje u sferi emotivno-ljubavnih relacija, gde se očekuje da uživate u blagonaklonoj pažnji drage osobe.

Zdravlje: Napetost i stres mogu vam izazvati manje glavobolje.

Jarac

Posao: Atmosfera olakšanja i relaksacije već se oseća u vazduhu, i većina Jarčeva počinje da se lagano prebacuje u manje naporan i težak profesionalni mod. I bilo je krajnje vreme.

Ljubav: Konstelacija nebeskih tela na ljubavnom horizontu najavljuje relativno miran i opušten dan za najtipičnije Jarčeve.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Vodolija

Posao: Vodolije bi mogle da naprave mini period za pamćenje, a za pozitivan krajnji epilog biće najvažnije da prvo završite sa starim obavezama i ne dajete sebi i drugima nerealna obećanja.

Ljubav: Ukoliko vam ništa ozbiljno nije u planu, imaćete tokom ovog dana najšire moguće polje delovanja za bar jedan flert i prijatno koketiranje.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Za većinu osoba rođenih u astrološkom znaku Riba, najveće iskušenje biće objasniti bliskim poslovnim saradnicima značaj poštovanja već dogovorenog plana.

Ljubav: Više oprečnih stvari može vam danas dodatno zakomplikovati aktuelnu ljubavnu situaciju, pa bi bilo dobro da realno sagledate sve činjenice.

Zdravlje: Stres i napetost mogu vam zadavati manju glavobolju.

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram