Dnevni horoskop za 29.11: Vodolijama se iznenada menja plan

Foto: HBO / Planet / Profimedia

Pročitajte horoskop za 29. novembar 2020.

Ovan

Radni elan ne splašnjava ni drugog dana vikenda kod većine Ovnova, kako u fizičkom tako i u mentalnom smislu. Iskoristite koji trenutak i za predah. Upotrebite sav svoj entuzijazam i šarm danas kada su ljubavna dešavanja u pitanju. Moguće je bar jedno prijatno iznenađenje.

Bik

Idealan je dan da Bikovi bukvalno „dignu sve četiri u vis“, i uživaju na samo njima svojstven način. Sličan dan bi mogao da vas očekuje i u sferi ljubavi, pa eto prilike da sve svoje snage usmerite na to polje i posvetite se opuštanju i uživanju, piše Astroputnik.

Blizanc

Opušteni razgovori i najava novih dogovora mogli bi da učine ovaj dan Blizancima prilično mirnim i opuštenim. Rasplinutost na više strana, mogla bi da oneraspoloži dragu osobu. Budite više fokusirani.

Rak

Pokušajte da se maksimalno odmorite, budite u krugu bliskih osoba, imate dovoljno vremena i za posao. Budite iskreni i smeli u iskazivanju vaših najtananijih osećanja. Moguće je  prijatno iznenađenje od strane drage osobe.

Lav

Posvetite se svom planiranom odmoru, ali  obavite i neke pripreme terena za naredni  radni period. Povoljan je dan da  provedete nezaboravne trenutke sa vašom dragom osobom.

Devica

Potrudite se da ispoštujete obećanje da danas ne radite, i iskoristite dan da se posvetite sebi i stvarima koje vas ispunjuju. Uživajte u pažnji i pozitivnim vibracijama koje vam stižu od drage osobe. Potrudite se da osmislite i neko prijatno iznenađenje.

Vaga

Odmarajte i opustite se ali i proverite elektronsku poštu, telefon ili rokovnik, da vam nešto nije promaklo, neće škoditi. Dobar dan je za neočekivano novo poznanstvo uz nezaobilazno koketiranje. Uživajte u svom šarmirajućem nastupu.

Škorpija

Makar mali predah bi koristio itekako Škorpijama, da akumuliraju energiju za novu vrlo aktivnu predstojeću radnu sedmicu. Preraspodelite malo enerije i na polje ljubavi, povoljan dan je pred vama ukoliko se malo više angažujete. Dovoljno se naspavajte.

Strelac

Strelčevi ne vole kada ih neko podseća na obaveze, ali danas pokažite razumevanje i prihvatite malu kritiku. Pokušajte da razmišljanja o prošlosti ostavite po strani, a iskoristite povoljne aspekte i posvetite se nekim budućim  ljubavnim planovima.

Jarac

Situacija je pod kontrolom svi konci su u vašim rukama, tako da ovaj dan možete da maksimalno iskoristite za neku razbibrigu i opuštanje. Naziru se neke nove mogućnosti u bliskoj budućnosti, pa evo prilike da se pozabavite tom temom i proanalizirate aktuelnu situaciju i sopstveno ponašanje.

Vodolija

Vaše planove za ovaj dan mogli bi da poremete neki iznenadni važni poslovni razgovori i dogovori. Potrudite se da ispunite obećanja koja ste nedavno dali vašoj dragoj osobi, i uživajte u zajedničkim prijatnim trenucima.

Ribe

Opuštenost i relaksacija nalaze se na spisku prioriteta za danas za većinu tipičnih Riba. Nemojte se samo uspavati. anjarite i maštajte, ali i preduzmite  neki konkretan korak danas, imate sasvim povoljne aspekte za uživanje.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram