Dnevni horoskop za 29. 1: Škorpije pred ljubavnom avanturom

dnevni horoskop
Foto: Weinstein CompanyColl / Everett / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za subotu 29. januar 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Tipični predstavnici Ovnova imaće danas dovoljno vremena, ali i pozitivne energije da se dodatno angažuju i urade korisnih stvari, više od onoga što su planirali.

Ljubav: Sasvim solidan dan je pred vama da finom pričom i znacima pažnje dodatno učvrstite vašu ljubavnu poziciju u životu voljene osobe.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Bik

Posao: Komunicirajte i pričajte što više danas i možda nešto od toga bude korisno. Od konkretnih poslovnih aktivnosti nije realno da imate mnogo koristi.

Ljubav: Astrološki aspekti nisu baš naklonjeni onim Bikovima koji nameravaju da eksperimentišu sa novim simpatijama.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

Blizanci

Posao: Vreme je za odmor i to većina Blizanaca zna. Ipak, neočekivani poziv za pomoć nekom od bliskih osoba ovaj dan mogu okrenuti naglavačke.

Ljubav: Bitne odluke koje se tiču vaših partnerskih odnosa danas nikako nemojte donositi naglo, preko kolena. Budite strpljivi.

Zdravlje: Pad energije.

Rak

Posao: Prvog dana vikenda tipični Rakovi biće osetljiviji nego inače na kritičke i neargumentovane komentare. Nemojte burno reagovati.

Ljubav: Uživajte u pažnji koju vam poklanja draga osoba, ali nemojte zaboraviti znake zahvalnosti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Osobe rođene u znaku Lava biće danas u dobroj poziciji da svojom energijom i autoritetom nametnu saradnicima svoje stavove i preuzmu lidersku ulogu.

Ljubav: Vaša dominantna energija mogla bi da impresionira i ostavi snažan utisak na bar jednu osobu koja vas čežnjivo posmatra iz poslovnog okruženja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Ako ste planirali neki kraći poslovni put, ne odustajte, ali je vrlo realno očekivati prolongiranje za neki povoljniji period. Pozabavite se sređivanjem zaostale papirologije.

Ljubav: Evo jednog odličnog dana da većina osoba rođenih u znaku Device zablista u sferi ljubavi. Uživajte.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja, piše Astroputnik.

Vaga

Posao: Vrlo dobar dan bi većina Vaga mogla da ima, posebno ukoliko postoje planovi i mogućnosti za angažovanje na nekim kreativnim aktivnostima.

Ljubav: Danas nije realno očekivati bilo kakva bitnija dešavanja u vašem ljubavnom životu. Na vama je da ne dozvolite da bude baš klasična ravna linija.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Škorpija

Posao: Prvi dan vikenda nije baš najpovoljniji da se rasplinete na više poslovnih strana. Ne obazirite se previše na zlurade komentare.

Ljubav: Nova simpatična osoba koja se već neko vreme nalazi u vašoj blizini danas bi mogla da vam se još više približi. Registrujte situaciju i iskoristite šansu.

Zdravlje: Pojačajte zdravu ishranu.

Strelac

Posao: Odredite prioritete, pa onda postupite na osnovu toga i nema razloga za veću brigu. U suprotnom, bićete dosta angažovani, ali sa rezultatima ispod ličnih realnih očekivanja.

Ljubav: Bilo bi poželjno da danas izbegnete verbalni konflikt sa dragom osobom.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Iako ove subote nećete biti u najboljem radnom izdanju, ipak je za očekivati da najvažnije obaveze ostvarite bez većih zastoja i problema.

Ljubav: Situacija na ljubavnom planu trebalo bi da bude veoma slična kao i prethodnih dana.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Vodolija

Posao: Nove ideje i planovi za buduće profesionalne projekte već su spremni, ali ne žurite. Dobro proverite i okončajte stare poslovne poduhvate.

Ljubav: Ovaj dan nije loš da pokušate i uspete da napravite bolju ravnotežu između radnih obaveza i ljubavnih dešavanja. Ne dozvolite da se draga osoba oseti zapostavljeno.

Zdravlje: Obratite pažnju na cirkulaciju.

Ribe

Posao: Mnogo toga možete uraditi danas i sami, ali ipak je savet da zatražite i iskoristite pomoć osoba od poverenja.

Ljubav: Klima na vašem ljubavnom nebu tokom ove subote biće vrlo povoljna za sanjarenje i pravljenje planova za zajedničke aktivnosti sa voljenom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram