Dnevni horoskop za 29. 1: Blizance čeka haos na poslu

dnevni horoskop
Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Pročitajte šta nam zvezde poručuju za 29. januar 2021. godine.

Ovan

Posao: Poslednji radni dan u sedmici tipični predstavnici astrološkog znaka Ovna dočekuju sa poprilično ispražnjenim baterijama i polovično zadovoljni ostvarenim rezultatima. Glavu gore, biće još prilika da se dokažete.

Ljubav: Potrudite se da pronađete rezervu poztivne energije koju bi valjalo da usmerite ka voljenoj osobi i lepim zajedničkim trenucima.

Zdravlje: Oslobodite se stresa fizičkom aktivnošću.

Bik

Posao: Kraj radne sedmice većina osoba rođenih u znaku Bika trebalo bi da dočeka u vrlo dobrom raspoloženju zbog uspešno obavljenih profesionalnih zadataka.

Ljubav: Realtivno miran dan, bez nagoveštaja većih promena u vašem ljubavnom životu, mogao bi malo da poremeti sitniji nesporazum sa voljenom osobom.

Zdravlje: Moguća slabija cirkulacija.

Pročitajte još:

Blizanci

Posao: Najveći broj pripadnika ovog sazvežđa danas može imati prilično haotičnu situaciju u sferi poslovne komunikacije, ali bez obzira na sve konačan ishod na kraju trebalo bi da bude zadovoljavajući.

Ljubav: Ne žurite sa donošenjem zaključaka na brzinu, tako samo možete da bespotrebno zakomplikujete situaciju. Budite opušteni i posmatrajte stvari iz više uglova.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Rak

Posao: Današnja vrlo povoljna poslovna klima daće dobru osnovu većini osoba rođenih u znaku Raka da se malo opuste i uživaju u ostvarenim profesionalnim rezultatima.

Ljubav: Tokom ovog petka nije realno očekivati neki veliki angažman u sferi ljubavi. Dešavanja i krajnji rezultati biće najverovatnije na nivou proseka.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Lav

Posao: Poslednji radni dan u sedmici Lavovima donosi ličnu satisfakciju za ostvarene rezultate, ali i potencijalni verbalni sukob sa nekom od nadređenih osoba. Držite se realnih argumenata.

Ljubav: Realtivno miran dan bez nagoveštaja većih promena u vašem ljubavnom životu, mogao bi malo da poremeti sitniji nesporazum sa voljenom osobom.

Zdravlje: Moguća osetljivost kardiovaskularnog sistema, pišu na sajtu Astroputnik.

Devica

Posao: Sasvim solidan završetak radne sedmice je pred većinom Devica, pod uslovom da su sve iskontrolisale i dovele do perfekcije onako kako samo one to umeju.

Ljubav: Bez najave nekih bitnijih promena na vašem emotivno-ljubavnom planu tokom ovog petka.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Vaga

Posao: Nemate šta sebi da zamerite kada je odrađivanje osnovnih poslovnih obaveza u pitanju. Uradili ste sve što je do vas, a za neke konkretnije promene nailazi povoljniji period.

Ljubav: Što se tiče ljubavne sfere, tu je situacija drugačija i pasivno ponašanje i čekanje nije preporučljivo. Uključite se i dajte doprinos potencijalno lepim ljubavnim dešavanjima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Marljiv i posvećen rad trebalo bi da doprinese da se Škorpije ovog petka iako dosta iscrpljene poslovnim obavezama osećaju vrlo zadovoljne postignutim.

Ljubav: Zadovoljstvo poslovnim rezultatima moglo bi donekle da kompenzuje nezadovoljstvo na ljubavnom planu. Nemojte biti razočarani ukoliko naiđete na neadekvatno razumevanje druge strane.

Zdravlje: Poradite na jačanju imuniteta.

Strelac

Posao: Uprkos želji da najvažnije poslovne konce drže u svojim rukama, osobe rođene u znaku Strelca danas čekaju ekstra napori da zacrtane obaveze ostvare na zadovoljavajuć način. Štedite energiju.

Ljubav: Ni vremena ni živaca neće biti na pretek za dešavanja u sferi emotivno-ljubavnih odnosa, ali makar ne odbijajte toplinu emocija drage osobe.

Zdravlje: Pad energije.

Jarac

Posao: Ovaj dan bi većini tipičnih predstavnika astrološkog znaka Jarca trebalo da donese lepu priliku da sve prethodno započete obaveze privedu kraju bez većih problema.

Ljubav: Vaša pozitivna energija i visok nivo strasti dominiraće u ljubavnoj sferi, gde možete da očekujete uživanje u opuštenoj intimnoj atmosferi.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Sasvim korektan dan je pred Vodolijama da, uz korekciju impulsivnih reakcija prema bliskom okruženju, privedu kraju bezmalo sve zacrtane aktivnosti. Ukoliko nešto i ostane, neće biti smak sveta.

Ljubav: Moguće verbalne nesuglasice najbolje ćete rešiti kompromisnim rešenjima.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Ribe

Posao: Dosta naporan i obavzema opterećen poslednji radni dan je pred Ribama. Potrudite se da izbegnete verbalne konflikte sa nadređenim osobama.

Ljubav: Nemojte preterivati sa očekivanjima kada je polje emotivno-ljubavnih relacija u pitanju da biste izbegli veće razočaranje.

Zdravlje: Moguće variranje krvnog pritiska.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram