Dnevni horoskop za 28. jul: Vodolija hvata čudne ljubavne signale

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop; Foto: Zero Creatives / ImageSource / Profimedia

Pogledajte šta vam kaže horoskop za 28. jul 2022.

OVAN

Posao: Dan pred vama obećava pokretanje novih saradnji i projekata. Dobijate informacije koje su vam važne i neophodne da nastavite sa svojim planovima, što će vam značajno olakšati funkcionisanje.

Ljubav: Ono što bi moglo tokom ovog dana da zatalasa rutinu jeste izlazak i lep provod sa dobrim društvom, piše Astroputnik.

Zdravlje: Ništa bitno osim malo nerviranja i prolaznog stresa.

BIK

Posao: Već od početka radnog dana budite pripravni da vas zapljusnu promenama dogovorenih planova i zahtevima koji vam nikako neće odgovarati.

Ljubav: Utehu i zaštitu od napetog dana mnogi Bikovi mogli bi da pronađu u ljubavnom zagrljaju, pod uslovom da su spremni da priznaju i pokažu uobičajene ljudske slabosti.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

BLIZANCI

Posao: Očekuje vas dan kao poručen da uradite više lepih i vrednih stvari na profesionalnom planu posebno kada su poslovni dogovori sa inostranstvom u pitanju.

Ljubav: Usled velikog angažovanja na drugim poljima logično je da vam neće ostati mnogo energije za ljubav, ali makar za usputni flert može se naći rezerva.

Zdravlje: Moguća nesanica.

RAK

Posao: Budite uporni i istrajni u nastojanju da odrađujete obaveze na svoj već proveren način, mogući su pojačani pritisci i izazovi ali nije ni prvi ni poslednji put da plivate u tim vodama.

Ljubav: Ukoliko pripadate grupi onih Rakova koji su zadovoljni partnerskim odnosima, bilo u vezi ili braku, logično je da očekujete razumevanje, zaštitu i podršku voljene osobe.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

LAV

Posao: Po više kriterijuma dobar radni dan kod najtipičnijih Lavova mogao bi ipak da ostavi utisak neadekvatne satisfakcije za uložen rad i trud.

Ljubav: I na polju ljubavi neke stvari nisu i ne mogu biti pod vašom kontrolom, ili onako kako bi vama najviše odgovaralo. Možda da razmislite o spuštanju kriterijuma.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

DEVICA

Posao: Generalno Device očekuje odličan poslovni dan, a posebno povoljne okolnosti imaće oni koji planiraju da obelodane nove ideje. Bićete u prilici da nametnete nove načine rada u uvedete i neke nove tehnologije.

Ljubav: Ovaj nije za neku kapitalnu ljubavnu akciju, ali može biti veoma interesantan za pažljivo osmatranje okoline, naročito na poslu vas čekaju prijatna iznenađenja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

VAGA

Posao: Sve što je pod vašim direktnim uticajem uglavnom postižete da ostvarite na vreme i kako treba, ali na polju saradnje mogući su manji nesporazumi.

Ljubav: Nemojte se iznenaditi ako dobijete potvrdu da je neko vrlo zainteresovan za bolje upoznavanje.

Zdravlje: Osetljivost grla.

ŠKORPIJA

Posao: Bez žurbe i uz dobru organizaciju sve postižete, za nijansu lakše i sa manje potrošene energije u odnosu na prethodne dane.

Ljubav: Na vama je da nekim nesmotrenim potezom ne izazovete zabunu ili pogrešno tumačenje druge strane, imajte dovoljno poverenja i prepustite se voljenoj osobi.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

STRELAC

Posao: Bez nekih većih razlika i odstupanja u odnosu na prethodni dan. Trebalo bi da obratite pažnju na komunikaciju sa poslovnim okruženjem,, jer su mogući ozbiljniji nesporazumi.

Ljubav: Većina Strelčeva mogu očekivati rutinski dan u sferi ljubavi, bez velikih (ne)prijatnih iznenađenja.

Zdravlje: Osećaj iscrpljenosti.

JARAC

Posao: Osnovno i ono najvažnije na profesionalnom planu nalazi se pod vašom kontrolom tako da ćete imati dovoljno razloga da budete zadovoljni postignutim.

Ljubav: Ideja za ljubavnu inicijativu verovatno ima više, ipak ne žurite sa realizacijom, okolnosti možda nisu loše, ali čekaju vas još bolje u bliskoj budućnosti.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

VODOLIJA

Posao: Sve što ste planirali za ovaj radni dan, ma koliko vama izgledalo realno proverite još jednom, i potencijalnom korekcijom poštedite sebe većeg nerviranja.

Ljubav: Nekoliko oprečnih ljubavnih signala već imate u svojoj glavi, a danas najverovatnije ništa od toga neće se razjasniti.

Zdravlje: Pad imuniteta.

RIBE

Posao: Mogu se zagubiti neki delovi veoma važne dokumentacije i sve to dovesti do još većeg usporenja i mogućeg razilaženja sa najbližim saradnicima.

Ljubav: Potrudite se da što više budete u pokretu, sa društvom, u izlascima i provodu.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

***

Bonus video: Tri znaka Zodijaka kojima je suđeno da se obogate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram