Dnevni horoskop za 28. januar: Pred Devicama velike ljubavne komplikacije

dnevni horoskop
Foto: YAY Media AS / Alamy / Alamy / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za nedelju 28. januar 2024. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Dosta razmišljanja i priče sa poslovnim saradnicima obeležiće ovu nedelju kod tipičnih Ovnova. Ipak, detalje ostavite za ponedeljak.

Ljubav: Povoljni astrološki aspekti daju vam dobru osnovu da se angažujete u sferi ljubavi i napravite prisniji kontakt sa osobom koja vam privlači pažnju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Najverovatnije da nema razloga i potrebe za dodatne aktivnosti tokom ove nedelje. Obavite bar one neophodne pripreme za novi poslovni dan.

Ljubav: Što se tiče dešavanja na ljubavnom planu, iznenađenja nisu isključena, naročito ako ste ostavili neke nerazjašnjene detalje u vezi voljene osobe.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Blizanci bi mogli da očekuju neke razgovore i dogovore na porodičnom nivou. Prijaće vam malo aktivnosti vezanih za kuću.

Ljubav: Opušteno ponašanje može vam koristiti u sferi ljubavi, naročito ako ste imali nešto napetiju situaciju iz prethodnog perioda.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Iako niste na optimumu energije, nema razloga za potpunu pasivu. Ako ništa drugo, onda iskoristite dan za neku fizičku aktivnost, šetnju na otvorenom, prijaće vam.

Ljubav: Pokažite dovoljno razumevanja i strpljenja za drugu stranu. Organizujte neko druženje sa prijateljima, rođacima.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Nije loš dan za sumiranje rezultata urađenog i pravljenje planova za nove poslovne izazove.

Ljubav: Sticaj pozitivnih okolnosti ide vam na ruku da očekujete tokom ovog dana više prijatnih ljubavnih iznenađenja, posebno ukoliko ste planirali neki izlazak i druženje sa osobom koju ste nedavno upoznali.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Devica

Posao: Device gotovo uvek imaju nešto da odrade, ali danas vam dosta toga baš i neće ići od ruke ili onako kako ste zamislili.

Ljubav: Pogrešno ćete tumačiti signale koje šaljete jedno drugom, pa se neke fine situacije u najavi mogu pretvoriti u nesporazume.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Drugi dan vikenda donosi solidne aspekte da Vage malo realnije sagledaju aktuelnu poslovnu situaciju i adekvatno se pripreme za rad na možda nekom novom projektu.

Ljubav: Razmislite i pokušajte da preuzmete neke detalje iz sfere ljubavi u svoje ruke. Prilagodite svoje poslovne obaveze privatnom životu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Škorpije bi mogle da se pozabave zaostalim obavezama iz prethodnog perioda ukoliko ih ima, a ostatak dana posvete se odmoru i relaksaciji.

Ljubav: Danas niste na istim talasnim dužinama sa voljenom osobom. Pokušajte da izbegnete prepirke i sitne čarke.

Zdravlje: Osetljivost zglobova.

Strelac

Posao: Od više planova koje ste imali za ovu nedelju biće dobro da realizujete polovinu. Ne verujte mnogo u obećanja.

Ljubav: Prijao bi vam neki kraći put. Pokušajte maksimalno da se relaksirate i smanjite napetost.

Zdravlje: Hronični problemi vezani za kosti i zglobove.

Jarac

Posao: Većina Jarčeva danas ima realne šanse da sve obaveze završi na vreme i ostavi dovoljno vremena i za preko potreban odmor.

Ljubav: Prepustite se inicijativi i organizaciji aktivnosti koje planira druga strana. Potrebno vam je više zajedničkih slobodnih trenutaka.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Vodolija

Posao: Manje-više, sve je pod kontrolom i realizacija planova za danas se ne dovodi u pitanje.

Ljubav: Posvetite se nekoj zajedničkoj aktivnosti sa dragom osobom i uživajte u odmoru.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Ribe

Posao: Tokom ovog dana bićete veoma raspoloženi za priču i komunikaciju, ali na prvo mesto stavite odmor i opuštanje.

Ljubav: Najverovatnije neplanirano, ova nedelja može doneti finu priliku za novo poznanstvo. Za početak, biće dovoljno da se opustite i uživate u prijatnom društvu.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram