Dnevni horoskop za 28.9: Vodolija mora da odoli avanturama

Psihologija i astro 27. sep 202116:33 > 28. sep 2021 07:52
Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop 28. septembar 2021. godine.

Ovan

Dosta promenljivih okolnosti očekuje vas ovog utoraka na poslovnom planu, pa je verovatno da će biti međusobnog optuživanja i prebacivanja grešaka i odgovornosti. Mogući su sitni nesporazumi u komunikaciji sa dragom osobom, pa biste trebali da se potrudite da pronađete kompromis, piše Astroputnik.

Bik

Bilo bi poželjno da završite sve od ranije započete obaveze, jer u narednom periodu nećete imati dovoljno vremena da se na njih vratite zbog drugih nadolazećih poslova. Lepa reč gvozdena vrata otvara, trebalo bi da vam bude osnovni moto kada je komunikacija sa osobom koja vam se dopada u pitanju.

Blizance

Ne preskačite neke stvari i ne ostavljajte ih za sutra, jer je više nego izvesno da ćete biti pod oštrim okom prismotre od nadređenih. Uživajte, budite posvećeni dragoj osobi sa puno pažnje i razumevanja, i biće vam višestruko uzvraćeno.

Rak

Imate itekako dobre mogućnosti da ostvarite i završite sve ono što želite, samo ako sami sebi ne dižete pritisak i ako polako idete ka svom cilju. Odmeravajte svoje reči, ne napadajte automatski drugu stranu pre nego što proverite da li uopšte imate razloga za to.

Lav

Vi ćete imati mnogo energije i volje da ostvarite sve ono što ste sebi zacrtali kao cilj danas, i trebalo bi da u tome i uspete. Samo napred. Ništa se posebno ne događa, ali vaše je raspoloženje eksplozivno. Pokušajte malo da smirite strasti.

Devica

Danas ne bi bilo loše da zatražite pomoć kako biste uspeli na vreme da završite sa brojnim obavezama. Opterećeno vam je polje finansija. Možete biti prilično loše raspoloženi i nezadovoljni nekim postupcima u ponašanju osobe koju volite

Vaga

Nemojte pokazivati strah i nesigurnost da nešto ne možete da odradite. Sad je odličan period da se pokažete u najboljem svetlu i da to neko primeti, stoga glavu gore. Solidna i skladna partnerska slika očekuje vas danas, tako da ništa nije preporučljivo da menjate.

Škorpija

Vi bi mogli da izgubite na poletu i elanu, jer ste skloni razmišljanjima da se ništa neće promeniti na bolje. Možda ste zabrinuti kako će se situacije odvijati na dalje, ali nema razloga za brigu. Period je dobar za sve vrste provoda, zabava, izlazaka i putovanja kako sa prijateljima tako i zajednički. Iskoristite priliku da se opustite i lepo provedete.

Strelac

Dosta naporan dan je pred Strelčevima, očekuje vas što gomila obaveza što dosta teških i napornih razgovora sa saradnicima. I na ljubavnom planu bi trebalo da pokušate da izbegnete razgovore o nekim teškim temama, ostavite ih za neki drugi period. Budite strpljivi.

Jarac

Jarčevi bi i ovog dana trebalo da pokažu svoju marljivost i uz dosta truda krajnje profesionalno izađu uspešno na kraj sa brojnim obavezama koje ih očekuju. Lep dan mogli biste da očekujete na polju ljubavi, pod uslovom da vas poslovne obaveze i umor ne spreče u nameri da poklonite koji lep trenutak voljenoj osobi.

Vodolija

Ako se nadate pomoći od strane saradnika, nemojte očekivati previše već sami krenite da se hvatate u koštac sa izazovima. Nemojte se suviše unervoziti, najbolje bi bilo da krenete po prioritetima ne preskačući pojedine obaveze. Ne bi trebalo ulaziti u avanture, neozbiljne veze i neproverene kombinacije već je vreme da se stabilizujete postojeće odnose. Pokušajte da odolite izazovima.

Ribe

Promenljivo raspoloženje i raznorazne promene dogovora sa saradnicima možete da očekujete danas. Bilo bi dobro, da prihvatite stvari kakve jesu i ne nervirate se previše jer nećete moći puno toga da promenite. Moguće je da vas danas očekuje novo poznanstvo, pa eto prilike da uz fino ćaskanje podignete sebi raspoloženje skrenete misli na pozitivne stvari.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram