Dnevni horoskop za 28.6: Strelca čeka iznenadni put

Foto: Matelly / ImageSource / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 28. jun 2021. godine.

Ovan

Energične Ovnove danas očekuju konkretni i uspešni dogovori sa proverenim saradnicima, a u cilju učvršćivanja postojećih poslovnih pozicija. Dan je generalno pozitivan što se ljubavnih relacija tiče, samo se potrudite da pronađete dovoljno vremena da se posvetite osobi koja vam je u fokusu interesovanja, piše Astroputnik.

Bik

Dan je okrenut poslu u potpunosti, mnogo promena planova koje ne zavise od vas. Bikovima će danas biti potrebno dosta energije da ulože, kako bi sve poslove pozavršavali. Pokušajte danas da napravite balans između posla i ljubavi na šta će vas svakako podsetiti voljena osoba.

Blizanci

Veoma uspešan dan očekuje osobe rođene u astrološkom znaku Blizanaca. Moguće je uvođenje nekih noviteta tehničke prirode, pa će vam biti potrebna dodatna obuka. Očekuju vas planovi i dogovori vezani za neko duže putovanje.

Rak

Uz dosta sreće, većina pripadnika astrološkog znaka Raka uspeće da se izbori sa brojnim obavezama koje ih očekuju ovog ponedeljka. Moguć je nesporazum u komunikaciji sa voljenom osobom. Nemojte biti nestrpljivi.

Lav

Dosta posla očekuje ovog ponedeljka Lavove, ali nema nesavladivih prepreka. Ukoliko je bilo nekih nesuglasica sa voljenom osobom, danas ćete ih uspešno rešiti uz razgovor.

Devica

Od samog starta ove radne nedelje Device će morati da zasuku rukave kako bi uspešno završili sve obaveze. Neke vam mogu i iznenada iskrsnuti. Bilo bi dobro da ostavite koji trenutak vremena i posvetite ljubavnoj sferi. Napravite balans.

Vaga

Odličan start je pred većinom tipičnih Vaga, da neku od svojih originalnih ideja pokrenu. Očekuje vas dosta pozitivnih dogovora sa saradnicima. Prilike za nova poznanstva biće i ovog dana. Iskoristite povoljne okolnosti da se lepo opustite i uživate u prijatnom društvu. Postoji šansa za ozbiljniju priču.

Škorpija

Na poslovnom polju Škorpija sve će ići svojim tokom, dosta posla, ali sve ćete postići na vreme da uradite. Bez nagoveštaja bitnijih promena na vašem ljubavnom horizontu. Malo ste se prepustili inerciji.

Strelac

Dosta razgovora i sitnih detalja vam predstoji da uklopite u ovaj ponedeljak. Nije isključen ni iznenadni kraći poslovni put. Neki zajednički planovi i dogovori vezani za putovanja mogli bi danas da budu pokrenuti.

Jarac

Nema većih prepreka na profesionalnom putu ovog ponedeljka kod većine tipičnih Jarčeva. Eventualno povedite računa o finansijski transakcijama, iznenadim troškovima. Još jedan potencijalno lep dan možete očekivati na ljubavnom planu uz neko neočekivano iznenađenje od vaše drage osobe.

Vodolija

Odličan dan je pred Vodolijama da svoje zamisli sprovedu u delo bez većih problema. Možete očekivati i pohvale od strane nadređenih. Vrlo je verovatno da imate u poslovnom okruženju osobu koja već izvesno vreme gaji simpatije prema vama. Pažljivo analizirajte signale.

Ribe

Ribe će možda danas morati da ulože dodatni napor kako bi postigli zacrtane ciljeve, što će na kraju svakako dati pozitivan epilog. Nemojte biti kruti i neodlučni, pokažite malo više inicijative na ljubavnom planu, kako biste izbegli veća razočarenja. Dosta toga zavisi baš od vas.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram