Dnevni horoskop za 28. 4: Vage pokušajte da nađete balans i zlatnu sredinu

Bela Hadid sa novim dečkom, Foto: Notorious P.A.P. / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za četvrtak 28. april 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Dosta dinamičan i naporan dan je pred većinom Ovnova. Pored velike užurbanosti zbog kratkih rokova, moguće je da vas iz takta izbaci i neko od saradnika.

Ljubav: Bilo bi dobro da nervozu sa poslovne sfere ne prenosite na ljubavnu, jer su i tu moguće sitne varnice i bespotrebne čarke. Pokušajte da smanjite impulsivnost.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Bik

Posao: Od vas se mogu očekivati brze odluke i reakcije, što baš i nije u vašem stilu, stoga ne dozvolite da vas uzbuđenje i trema savladaju.

Ljubav: Imate priliku da se bolje upoznate sa osobom iz poslovnog okruženja koja prema vama gaji izvesne fine emocije.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Brojne obaveze su pred vama, a dosta toga je već zaostalo. Od vašeg angažovanja zavisi da li ćete moći da odgovorite na sve zahteve i ponude koje vam mogu pristizati.

Ljubav: Slobodni Blizanci imaju pred sobom osobu iz prošlosti, pa je potrebno videti da li nešto vredi da se ponovo uloži snaga i energija u to, ili treba sačekati bolju priliku.

Zdravlje: Meteoropatske reakcije.

Rak

Posao: Maksimalno da se posvetite nekim sitnijim pojedinostima vezanim za posao, nešto što niste menjali odavno sada je prilika da uspešno promenite.

Ljubav: Draga osoba vam posvećuje pažnju ali vi kao da ste u nekom svom svetu i pomalo nezainteresovani.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Moguće je pokretanje poslovnih projekata koji su vam bitni pa ćete morati dosta da se usmerite na papirološka pitanja.

Ljubav: Udruženim snagama možete pokrenuti planove za budućnost. Očekuje vas bar jedna bitna odluka.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Devica

Posao: Danas bi mogli da vas očekuju veoma važni dogovori, pa bi trebalo da budete spremni i pripravni i pokažete se u pravom svetlu. Nema opuštanja.

Ljubav: Kombinacija otvorenih razgovora i unošenja malo više emocija u postojeći odnos i te kako daje rezultate.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Vaga

Posao: Moguće je da se neki dogovori prolongiraju, odlože, ali to ne bi trebalo da vas suviše deprimira jer ne zavisi sve od vas.

Ljubav: U jednom momentu ste strpljivi i puni razumevanja, a onda prasnete za sitnicu i nervirate se i kada razloga za nerviranje nema. Pokušajte malo da balansirate.

Zdravlje: Mogući problem sa cirkulacijom, venama.

Škorpija

Posao: Mogući su problem sa papirologijom i formalnostima, što će vam oduzeti dosta vremena i živaca, ali ćete uspeti da sve sredite.

Ljubav: Ukoliko postoji dileme u vezi nejasnih ali ipak dovoljno intrigantnih vibracija koje stižu od simpatične osobe iz prijateljskog okruženja, evo prilike da to konačno proverite i saznate na čemu ste.

Zdravlje: Osetljivost donjeg dela leđa.

Strelac

Posao: Manje zbog subjektivnih razloga, mnogo više zbog objektivnih okolnosti, Strelčevi bi i ovog dana mogli da se suoče sa izvesnim usporavanjem započetih zadataka. Budite strpljivi, nekada na neke stvari ne možemo uticati.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni trebalo bi da uživate u druženjima i izlascima, kontaktu sa prijateljima, ali i u novim poznanstvima.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Jarac

Posao: Samo morate biti strpljivi i dozvoliti da pravi trenutak pokrene sve ono što je u zastoju i što visi u vazduhu već neko vreme. Nema razloga za zabrinutost i nervozu.

Ljubav: Relativno miran tempo bez većih oscilacija očekuje vas danas na ljubavnom planu.

Zdravlje: Stres, napetost.

Vodolija

Posao: Pun radni gas i dobra energija pratiće Vodolije tokom ovog dana, tako da se može reći da nema tih prepreka i izazova sa kojima se uspešno ne možete izboriti. Samo napred.

Ljubav: U sferi ljubavi mogli bi da budete još prijatnije iznenađeni, bez obzira na to koliko se lično angažovali. Uživajte.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Ribe

Posao: Novonastale okolnosti zahtevaće od većine Riba izvesne korekcije načina rada i prilagođavanje, pa bi svu energiju trebalo da usmerite ka tome.

Ljubav: Stavljanje tačke na prethodno nedefinisane priče i što jasniji fokus ka onome šta želite u budućnosti, trebalo bi da vam budu prioritetna razmišljanja ukoliko želite da se stvari pokrenu u pozitivnom smeru.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte, prenosi Astroputnik.

***

Bonus video: Madona

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram