Dnevni horoskop za 28. 4: Jarčevima prošlost kuca na vrata

Dnevni horoskop
Foto:  Cineliz / Allpix Press / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za danas.

Ovan

Okolini delujete mistično i ćutljivo, što nije vaš običaj. Misli su vam usmerene ka prošlosti u kojoj se kriju neke tajne.

Bik

Želite da napišete tu bitnu poruku, ali vas nekako emocije sapliću. Ne prenagljujte i pokušajte da izbegnete osećaj krivice.

Blizanci

Moraćete da pretresete svoje finansije i napravite bolji plan koji bi vam pomogao u narednih nekoliko dana. Osećaj sigurnosti vam je sada najneophodniji, specijalno u ljubavi.

Rak

Želite da vratite neka sećanja i to ona prijatna. Prvo o čemu razmišljate su putovanja i to ona tokom kojih ste se najbolje proveli.

Lav

Osetljivi ste i ranjivi. Nemojte se plašiti da pokažete kako se osećate, ali pripazite i kako to činite jer je i partner osetljiv.

Devica

Konačno imate kontrolu nad planovima i imate ideju i kako da ih sprovedete. Danas je bitno da budete strpljiviji.

Vaga

Zaljubljeni ste ponovo i ništa vam ne ruši to osećanje. Uživajte, ali se i ne zalećite.

Škorpija

Partnerski odnosi vam zadaju i zadovoljstvo i nepredvidivost u isto vreme. Volite sigurno tlo, ali ovaj put morate da probate i nešto drugačije.

Strelac

Pojačana komunikacija sa kolegama dovešće vas do nekih informacija koje će vam dati ideju kako da unapredite posao. Partnerski odnosi ulaze u malo stabilniji period.

Jarac

Obnavljate kontakt sa nekim iz prošlosti, ali ne zbog pomirenja nego zbog toga što vam je potreban uvid gde ste bili, a gde ste sada. Nemate nameru da mnogo trošite vreme na osobe koje vas izbegavaju.

Vodolija

Misli i reči su vam ubrzane, a sve se nekako svodi na vaše poimanje realnosti. Najbliža okolina vam nudi savete koje niste tražili, što može dovesti do nesporazuma.

Ribe

Danas su mogući neki dodatni troškovi jer imate potrebu sebi da ugodite. Previše očekujete od prijatelja.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram