Dnevni horoskop za 28.3: Vage očekuje jako uspešan poslovni dan

Foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 28. mart 2023.

Ovan

Posao: Tokom ovog utorka može se očekivati pun poslovni angažman predstavnika ovog astrološkog znaka. Energija i motivacija trebalo bi da budu na visokom nivou da bezmalo sve zacrtane obaveze realizujete bez problema.

Ljubav: Vaša pozitivna energija i šarm pleniće ovog dana, pa eto povoljne prilike za neku osvajačku akciju. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Povećan obim poslovnih obaveza mogao bi da očekuje Bikove, pa bi bilo dobro da poradite na boljoj organizaciji.

Ljubav: Što se emotivno-ljubavnih relacija tiče bilo bi poželjno izbegavati duge rasprave i pokretanje teških tema za razgovor.

Zdravlje: Napetost, stres.

Blizanci

Posao: Visok nivo bezmalo svih najvažnijih energetskih resursa daje odličnu osnovu da Blizanci sve raspoložive snage stave u pogon i krenu ka zacrtanom cilju.

Ljubav: Povoljne astrološke prilike očekuju vas i u sferi ljubavi, a za uspeh na duže staze biće veoma važno da se fokusirate i napravite selekciju ljubavnih prioriteta.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Prosečan radni dan, bez većih oscilacija očekuje tipične Rakove, da se bez većih problema izbore sa pratećim obavezama.

Ljubav: Održavanje već formiranih partnerskih veza trebalo bi da vam bude prioritet aktivnosti na polju emotivno – ljubavnih relacija.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Lav

Posao: Lavovske liderske predispozicije trebalo bi da dođu do izražaja u punom smislu u praktično svim poslovnim segmentima, a posebno na polju tehničke organizacije.

Ljubav: Solidan dan možete očekivati u sferi ljubavi smo bez onih spektakularnih akcija, koje inače posebno motivišu pripadnike ovog sazvežđa.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Nema nagoveštaja značajnijih preokreta na poslovnom planu Devica, ukoliko ste zadovoljni trenutnom pozicijom i kompletnim statusom na poslovnom planu, onda je logično da vam prioritet bude profesionalno odrađivanje već prihvaćenih obaveza.

Ljubav: Bez nekih većih talasanja na vašem ljubavnom moru danas, ipak, ne dozvolite da vas detalji i sitnice suviše opterećuju.

Zdravlje: Osetljivost sitnih kostiju i zglobova.

Vaga

Posao: Potencijalno vrlo dobar dan je pred Vagama, kako po pitanju motivacije za pokretanjem neke od novijih inicijativa tako i na polju komunikacije sa poslovnim okruženjem. Samo napred.

Ljubav: Aspekti najavljuju vrlo živu atmosferu na ljubavnom polju, a od toga šta želite i u kojoj poziciji se nalazite, zavisi epilog današnjih dešavanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Nije realno očekivati kapitalne nove stvari na polju poslovnih aktivnosti tokom ovog utorka, a najtipičniji predstavnici ovog znaka sigurno imaju neku zaostalu obavezu da privedu kraju.

Ljubav: Relativno miran dan, u kom će što veća posvećenost sebi i preispitivanje detalja bitnih za poimanje ljubavno – emotivnih relacija, imati pozitivan krajnji efekat.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Počev od visokog nivoa radne energije pa do naglašenih predispozicija za komunikacijom, sve će vam uglavnom ići na ruku. Smo napred.

Ljubav: Pozitivne energije trebalo bi da bude na sve strane u vašem ljubavnom životu tokom ovog dana, uz malo upozorenje da se ne vodite isključivo primarnim porivima.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Usporena realizacija sa jedne strane može se očekivati i ovog dana, a na drugoj moguća su i neka nova rešenja sa vaše strane koja bi mogla da naiđu na odobravanje od onih koji odlučuju.

Ljubav: Ma koliko se trudili da budete direktni i konkretni malo je verovatno da budete zadovoljni krajnjim rezultatima na polju ljubavnih relacija.

Zdravlje: Moguća osetljivost kostiju i zglobova.

Vodolija

Posao: Za tipične predstavnike ovog znaka nema nerešivih poslovnih zadataka, samo vam malo problema može praviti fokus, naročito u situacijama kada je pažnja podeljena na više poslovnih strana.

Ljubav: Promenljivo raspoloženje i odsutnost pratiće vas tokom ovog dana na ljubavnom planu, pa se i ne očekuje konkretno angažovanje.

Zdravlje: Stres, napetost.

Ribe

Posao: Povećan obim posla očekuje tipične Ribe, pa se očekuje maksimalno angažovanje svih energetskih resursa.

Ljubav: Dodatna analiza i provera ispravnosti primarnih zaključaka biće vam neophodna prilikom upoznavanja nove simpatične osobe.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram