Dnevni horoskop za 28.3: Ribe čekaju komplikacije na poslu

Foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 28. mart 2022.

Ovan

Na početku radne sedmice Ovnovi imaju dosta obaveza i velikih izazova na profesionalnom planu. Shodno tome, očekuje se smanjite žurbu i impulsivnost ukoliko je moguće. U nameri da realno sagledate postojeću situaciju u sferi ljubavi trebaće vam još malo vremena. Zbog toga ne žurite sa donošenjem konačnih zaključaka.

Bik

Turbulentan početak radne sedmice za većinu osoba rođenih u znaku Bika. Ono što je dobro, to je izražen osećaj sigurnosti i vere u svoj ritam i način rada. Realno postoji više razloga da sumnjate u ispravnost sopstvenog sagledavanja problematike na polju ljubavnih odnosa. Pozabavite se preispitivanjem, piše Astroputnik.

Blizanci

Po običaju tipični Blizanci na početku radne sedmice kreću punim gasom, poletno. Mada ovaj ponedeljak upozorava na brzopletost i otežanu realizaciju zadataka. Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, tu se mnoge stvari mogu odvijati znatno brže nego što ste i sami očekivali. Budite spremni da adekvatno reagujete.

Rak

Prvi radni dan u novoj sedmici kod najtipičnijih Rakova, obeležiće osećaj neispunjenosti i nezadovoljstva, bez obzira na razvoj situacije. Novih okolnosti ima i u sferi vašeg ljubavnog života. Potrudite se da bez opterećenja, razmislite hladne glave i donesete pravu odluku.

Lav

Na startu nove radne sedmice Lavovi mogu očekivati dosta nervoze, prvenstveno zbog činjenice da je neophodno da se oni prilagođavaju novonastalim okolnostima. Veoma lepih planova imate vezanih za polje ljubavnih odnosa, samo manje zavisi od vas, odnosno, bitno je da se u njih uklopi druga strana.

Devica

Imate realnih razloga da se nadate uspešnom poslovnom danu. Device danas uglavnom sve kontrolišu iako su sklone brojnim preispitivanjima. Vi ćete morati da pravite veće kompromise i da pristajete na nešto što vam možda i ne odgovara.

Vaga

Već od početka nove radne sedmice Vage čekaju brojne obaveze na profesionalnom planu, a danas će posebno biti izražena napetost zbog zahteva koji mogu pristizati sa raznih strana. Iako niste u reprezentativnom izdanju što se raspoloženja tiče, potrudite se da nervozu sa posla prenosite na ljubavnu sferu.

Škorpija

Bez obzira na vidljiv pritisak obaveza i rokova, većina Škorpija ima realne šanse da sve zacrtane poslovne ciljeve ostvari na vreme. Nagoveštaja značajnjih dešavanja i promena na ljubavnom planu za danas nema. Ipak budite pozitivni, iznenađenja nisu isključena.

Strelac

Za najtipičnije predstavnike ovog astrološkog znaka, prvi radni dan u sedmici donosi dosta posla i osećaj da stalno nešto kasnite. Određenih verbalnih začkoljica može biti u sferi ljubavi. Potrudite se da svojim ponašanjem dodatno ne dolivate ulje na vatru.

Jarac

Vrlo dobre okolnosti mogu pratiti Jarčeve tokom ovog ponedeljka, akcenat bi trebao biti na tome da se potrudite da sve što imate završite na vreme, da budete maksimalno posvećeni i odgovorni. Situacija je uglavnom stabilna na polju ljubavnih relacija, ali doza neopravdanog nemira može vas pratiti tokom celog dana.

Vodolija

Tokom ovog ponedeljka Vodolije će na poslovnom planu imati brojnih problema da reše pojedine situacije, ali idite postepeno i ne odlučujte na brzinu. Sva današnja potencijalna dešavanja u sferi ljubavi, mogu se svrstati u nivo prosečnih, bez nekih konkretnijih dešavanja.

Ribe

Ribe bi mogle da imaju komplikovaniji kontakt sa nadređenima, jer nećete više moći da se suzdržavate i reći ćete im ono što zaista mislite o njima. Suzdržanost je ipak potrebna. Ne dozvolite da vas poslovni problemi distanciraju od drage osobe, jer samo možete zakomplikovati situaciju.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram