Dnevni horoskop za 28. 3: Lavu se vraća stara ljubav

dnevni horoskop
Foto: KHAPGG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za nedelju 28. mart.

Ovan

Posao: Ovo je dan koji Ovnovi treba da posvete prvenstveno opuštanju i posvete se aktivnostima koje im najviše prijaju.

Ljubav: Pozitivan stav i dobra energija najavljuju maksimalno angažovanje i posvećenost dragoj osobi, koja to željno iščekuje. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Bikovi bi mogli na miru da se pozabave planiranjem obaveza za naredni poslovni ciklus koji ih očekuje.

Ljubav: Dosta toga zavisiće danas od druge strane, a vi dajte svoj doprinos da je dobrim raspoloženjem dovoljno motivišete.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Dan je kao poručen da se Blizanci rasterete poslovnih obaveza i posvete uživanju u odmoru i fizičkim aktivnostima po mogućstvu na otvorenom.

Ljubav: Vaš šarm i pozitivna energija biće primetni na svakom koraku. Nije isključeno novo poznanstvo, pa eto prilike da zablistate u svom najboljem izdanju.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Rakovi bi trebalo danas da se posvete obavljanju pre svega kućnih obaveza i provedu lepe zajedničke trenutke u krugu porodice.

Ljubav: Iskoristite dan i posvetite se sa dovoljno pažnje i razumevanja voljenoj osobi. Uživajte.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe, pišu na sajtu Astroputnik.

Pročitajte još:

Lav

Posao: Moguće je da vam danas iskrsne par neodložnih razgovora vezanih za potencijalnu buduću saradnju. Budite opušteni i ne brzajte sa odgovorima.

Ljubav: Poziv stare simpatije ili osobe iz vaše ljubavne prošlosti mogao bi da vas malo iznenadi i baci u dilemu. Sve u svemu, od vas zavisi ishod budućih dešavanja po tom pitanju.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Devica

Posao: Uskladite svoje poslovne aktivnosti sa rekreativnim kako biste napunili baterije za naredni period. Ništa strašno ako nešto od poslovnih obaveza ostavite i za naredni period.

Ljubav: Važni razgovori i bitne teme koji vas očekuju mogli bi da budu neka vrsta prekretnice u vašim partnerskim odnosima.

Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost.

Vaga

Posao: Ovo je dan kada bi Vage trebalo da budu u prvom planu i sve aktivnosti prilagode sebi i uživaju u svojoj kreativnosti i opuštanju, pre svega.

Ljubav: Povoljne su okolnosti za pokretanje bar jedne inicijative na vašem ljubavnom planu. Budite veseli i maštoviti.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Škorpija

Posao: Škorpije koje su zakoračile ka novim profesionalnim izazovima imaju prilike da se pozabave bitnim delovima u slaganju kockica novog poslovnog mozaika.

Ljubav: Nije isključen susret sa starom simpatijom za koju vas još uvek vezuju one fine emocije.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Strelac

Posao: Strelci bi ovaj dan mogli da posvete druženju sa dragim prijateljima, a možda nekoj od njih zatreba i vaša pomoć i podrška.

Ljubav: Moguće je da vas u krugu prijatelja ili poznanika sačeka saznanje da ste nekome već izvesno vreme draga simpatija.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Ovo nije povoljan dan za velike psihofizičke napore. Koliko je moguće, delujte racionalno sa što manjom potrošnjom energetskih resursa.

Ljubav: Dobar deo nervoze možete preneti na dragu osobu, koja je bez dileme najmanje zaslužna za to.

Zdravlje: Stres, napetost.

Vodolija

Posao: Vrlo dobar dan je pred Vodolijama koje su na neki način povezane poslovno sa inostranstvom ili osobama koje putuju, gde se očekuju pozitivni ishodi nekih dogovora od ranije.

Ljubav: Nekoliko zanimljivih susreta i razgovora iz sfere emotivnih odnosa zaokupiće danas vašu pažnju sa solidnim izgledima za nešto više.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Ribama bi značilo podsećanje da se pozabave nekim zaostalim formalnostima i papirologijom, da sve prokontrolišu još jednom da nešto nije zaostalo.

Ljubav: Neophodno je da raščistite sa repovima iz prošlosti ukoliko ih ima, pre nego što se okrenete budućim ljubavnim dešavanjima.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije kože.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram