Dnevni horoskop za 28.2: Vaga mesec završava poznanstvom

Foto: face to face / FTF Film Stills / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 28. februar 2022.

Ovan

Ukoliko dođe do nekih izmena u planovima što zbog tehničkih problema, što zbog otkazivanja u poslednjem trenutku nekih već dogovorenih aktivnosti, pokušajte da ne reagujete impulsivno. Pojava stare simpatije ili osobe iz vaše ljubavne prošlosti mogla bi da vas malo emotivno prodrma, piše Astroputnik.

Bik

Neke nove poslovne ponude ili pak predlog za napredovanje mogli bi da se aktiviraju danas kod Bikova. Postoji mogućnost da vas kontaktira osoba koju ste upoznali ranije na nekom putovanju, a koja je na vas ostavila pozitivan utisak.

Blizanci

Imate realne šanse da većinu poslovnih ciljeva za danas ostvarite, samo se potrudite da ne raspete previše energije. Miran i uobičajen dan u sferi ljubavi očekuje većinu Blizanaca, a ono što bi moglo da zatalasa rutinu jeste izlazak i lep provod sa dobrim društvom.

Rak

Ako ste sebi danas postavili više profesionalnih ciljeva samo napred, samo budite oprezni sa papirologijom i dokumentacijom, kako vam se ne bi omakao neki propust. Pokušajte da izbegnete priče o ozbiljnim temama, i pre svega vezane za prošlost. Opustite se i ne razmišljajte suviše.

Lav

Iako vas od samog starta očekuje dosta turbulentan i naporan dan pre svega u mentalnom smislu, mogli biste da napravite bar jedan dobar poslovni dogovor. Budite iskreni i otvorenog srca kada je ljubav u pitanju, jer biste mogli da očekujete neke povoljne vesti od drage osobe.

Devica

Generalno osobe rođene u znaku Device očekuje odličan poslovni dan, a posebno povoljne okolnosti imaće oni koji planiraju da obelodane nove i originalne ideje. Bezmalo sve ljubavne kockice su na pravom mestu, ostaje vam samo da uživate i ne kvarite suvišnim detaljisanjem.

Vaga

Vage očekuje dosta dinamičan početak radne sedmice, stoga bi bilo dobro da zatražite pomoć nekog od proverenih saradnika. Moguće je iznenadno novo poznanstvo, pa budite pripravni da testirate svoje zavodničke adute. Možda je to baš osoba koju ste dugo čekali da se pojavi.

Škorpija

Naporan početak radne sedmice je pred Škorpijama. Pored brojne komunikacije, moguće su neke tehničke poteškoće u načinu realizacije. Pokušajte da se što manje nervirate i raspravljate. Nije povoljan dan za neke ozbiljnije ljubavno angažovanje. Sačekajte povoljniji trenutak.

Strelac

Za vas danas nema nepremostivih radnih prepreka, samo nemojte sebi stvarati tenziju da sve završite što pre. Moguće kraći poslovni put. Uglavnom ćete biti zauzeti poslom, tako da nećete ni primetiti da je dan prošao a da se ništa značajnije nije desilo na vašem ljubavnom horizontu.

Jarac

Vrlo dobar početak radne sedmice je pred Jarčevima, jedno što vam može zasmeta je da morate brzo reagovati kako biste sve ispratili kako treba. Mogli biste dragu osobu da iznenadite nekim finim znakom pažnje i li konkretnim predlogom za neki kraći odmor ili putovanje.

Vodolija

Dosta dobar početak radne sedmice je pred Vodolijama. Nenadano, neke saradnje od ranije možete uspešno obnoviti i tako sebi olakšati put za buduće poslovne aktivnosti Prijatno iznenađenje očekuje vas od vaše drage osobe. Opustite se i uživajte.

Ribe

Nije najpovoljniji dan da pokrećete neke nove inicijative na poslovnom planu, trebalo bi se prvo pozabaviti nezavršenim obavezama iz prošlog perioda, na koje ste možda slučajno zaboravili. Aktuelni su kontakti preko društvenih mreža, izlazaka, druženja sa prijateljima pa se stoga malo više aktivirajte, nikad s ne zna.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram