Dnevni horoskop za 28.2: Lav da načulji uši

Tračara
Iz serije Tračara; Foto: Profimedia

Ribama se vraća stara ljubav, a Jarčevi imaju super ideju za posao.

Ovan

Ovo je vreme preobražaja za vas. Ako ste u prethodnih nekoliko dana prolazili kroz malo težio period, opustite se sada – zvezde vam poručuju da je vreme da uživate. Dobar dan za šoping, posetu kozmetičaru ili neki drugi vid ugađanja sebi.

Bik

Iznenadni razgovor sa trenutnim ili potencijalnim partnerom će vas ostaviti u čudu. Očekujte neke nove informacije, koje će vas naterati da se zagledate dublje u sopstvena osećanja i da konačno rešite šta želite, a šta ne.

Blizanci

Dan posvećen poslu, na kojem ćete biti jako produktivni i možete da ostvarite sjajne rezultate. Okrenuti ste istraživanju, moguće je da ćete provesti puno vremena raspitujući se o nečemu po knjigama ili internetu.

Pročitajte još:

Rak

Divan dan za romantiku. Ako ste u vezi, organizujte intimno veče sa partnerom, a ako ste singl, ovo je dobar trenutak za upoznavanje novih ljudi. Nemojte da se iznenadite ako neko iz vašeg okruženja iznenada reši da vam izjavi ljubav.

Lav

Možda ćete doći do neke jako vredne informacije, koja može da vam bude od velikog značaja u daljem razvoju karijere. Načuljite uši i potrudite se da čitate između redova, jer se upravo tu kriju prave istine.

Devica

Dobar dan za druženje. Ako razmišljate da otkažete neke planove, nemojte, jer postoji mogućnost da ćete iznenada sresti osobu koja će vam probuditi interesovanje.

Vaga

Novi i izbudljiv projekat na poslu bi mogao da vam preokrene karijeru i natera vas da razmišljate o nekim potpuno novim stvarima. Bilo koji nov posao koji započnete danas imaće sjajnu podršku zvezda za uspeh.

Škorpija

U skorijoj budućnosti vas čeka neko manje putovanje, na kojem ćete možda upoznati nekoga ko će vam biti jako zanimljiv. Za singl Škorpije, ovo je sjajna vest, dok bi zauzetima moglo da napravi problem u vezi.

Strelac

Neočekivani priliv novca. Odličan dan na finansijskom planu generalno, tako da bi bilo dobro da obavite sve što ima veze sa novcem, bilo da je u pitanju odlazak u banku, traženje povišice…

Jarac

Dan za partnerske odnose, bilo da se radi o ljubavi ili poslu. Moguća je ljubav na prvi pogled, ili neka nova ideja za pokretanje biznisa sa kolegom sa posla.

Vodolija

Ako ste u potrazi za poslom ili razmišljate da promenite posao na kom ste trenutno, danas je dobar dan za slanje radne biografije na sve konkurse koji vam se svide.

Ribe

Ponovo se budi stara ljubav. Neko na koga dugo niste pomislili će vam se vratiti u život i izazvati neviđenu eksploziju emocija. Budite pažljivi i ne brzajte.