Dnevni horoskop za 28.2: Device ulaze u sukob na poslu

Foto: Credit line: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 28. februar 2023. godine.

Ovan

Posao: I otkom ovog radnog dana očekuje vas visok nivo energije, maksimalan poslovni angažman i odlični rezultati na profesionalnom polju.

Ljubav: Prilično mirno more bez većih oscilacija očekuje vas na ljubavnom planu.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Veoma je bitno da racionalno koristite energetske resurse, naročito zbog dodatnih obaveza koje se povremeno mogu pojavljivati.

Ljubav: Manjih problema u komunikaciji sa dragom osobom Bikovi mogu imati najverovatnije zbog neusaglašenih prioriteta, pa ako zaista nešto od toga zategne situaciju, obostranim kompromisom sve se da relaksirati.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

Blizanci

Posao: Dobar je period za iznošenje konstruktivnih ideja u kratkom vremenskom intervalu, naročito ako se one tiču organizacije, komunikacije i raznih vidova transporta ljudi i robe, kao i prenosa informacija.

Ljubav: Atmosfera uživanja i strasti bez mnogo razmišljanja o budućnosti dominiraće ovog dana kada je sfera u ljubavi u pitanju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Ovaj dan vam može doneti par situacija sa kontradiktornim vestima, ili nesporazume sa najbližim poslovnim okruženjem, pa je važno da to prebrodite sa što manje nerviranja.

Ljubav: Na polju ljubavi trebalo bi sve da bude u znaku pozitivne energije, koja predstavlja dobru osnovu za pretežno zadovoljavajući osećaj u sferi ljubavi.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Lav

Posao: Veće probleme Lavovi mogu očekivati prilikom sklapanja dogovora i njihove realizacije, pa je potrebno težiti kompromisnim rešenjima.

Ljubav: Vrlo je realno da vam se preklope sfere posla i ljubavnih relacija, pa u zavisnosti šta želite i u kojoj ste poziciji, odlučite šta vam je činiti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Nemojte da vas demorališe ukoliko danas krenete nešto sporije, čak i da naiđete na nerazumevanje nadređenih za vaše predloge novih projekata.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni aktuelnim stanjem partnerskih odnosa imate povoljan dan da uživate u raznim zajedničkim aktivnostima sa vašom dragom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Tempo i način realizacije biće prilično promenljiv, što zbog vaših subjektivnih propusta, što zbog objektivnih prepreka nastalih usled nekih promena u sferi organizacije.

Ljubav: Vage mogu očekivati povoljnu atmosferu na ljubavnom polju, u kojoj imaju realne šanse za bar jedan uspešan korak u sferi ljubavi. Podrazumeva se da je ključni preduslov za to što jasniji stav i fokus na prioritete.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

Škorpija

Posao: Brojne obaveze i povremeno posla preko glave – to nije ništa novo, ali ono što bi trebalo da bude drugačije jesu okolnosti koje prate realizaciju i koje će vam ići na ruku danas.

Ljubav: Bez obzira koliko energije i pažnje budete odvojili i uložili u potencijalna ljubavna dešavanja, za očekivati je da dobijete najdirektniju potvrdu o zainteresovanosti više osoba za vas.

Zdravlje: Moguće respiratorne infekcije.

Strelac

Posao: Potrudite se da što više uradite i makar pokrenete određene inicijative i dogovore, jer vas u narednom periodu očekuju nepovoljnije okolnosti za bilo kakvo forsiranje

Ljubav: Ukoliko želite da promenite rutinu svakodnevice na vašem ljubavnom planu, moraćete da se malo više potrudite.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Zbog mogućeg vidljivog nesklada između uloženog napora i realizacije poslovnih zadataka, za očekivati je da budete nervozni, svadljivi, pa ako vam to nije u interesu, izbegavajte duge rasprave i verbalna prepucavanja.

Ljubav: Ovaj dan ne donosi vam neke značajnije promene u ljubavnoj sferi, zašta ste delimično i sami odgovorni.

Zdravlje: Osećaj psihofizičkog umora.

Vodolija

Posao: Moguće su nove poslovne ponude ili saradnje, pa vredi razmisliti posebno ukoliko su vezane za polje marketinga, komunikacije.

Ljubav: Vrlo povoljan period je pred svim onim predstavnicima ovog sazvežđa koji su slobodni, željni avanture, provoda, pa vas očekuju brojna iskušenja na bazi flerta, sa naznakom da je sve prolaznog karaktera.

Zdravlje: Potrudite se da što bolje izbalansirate odnos između obaveza i potrebnog vremena za odmor.

Ribe

Posao: Treba naglasiti da obratite pažnju na sitnice, jer postoji mogućnost za propuste naročito u papirologiji.

Ljubav: Bezmalo svaki napor koji uložite i vreme koje posvetite dešavanjima u ljubavnoj sferi trebalo bi da vam se višestruko isplati..

Zdravlje: Vrlo dobro, prenosi astroputnik.com

***

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram