Dnevni horoskop za 28.12: Strelac pred velikim iskušenjem

Foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Pročitajte šta nam zvezde savetuju za 28. decembar 2020. godine.

Ovan

Poslednja radna sedmica u 2020. godini za osobe rođene u znaku Ovna donosi vrlo dobru klimu za uspešan završetak započetih poslova iz prethodnog perioda. Direktnost i efikasnost na polju komunikacije i organizacije biće danas posebno izraženi. Za očekivati je da vam se ukaže bar jedna prilika pre svega za flert i neku neobavezujuću priču. Uživajte.

Bik

Obratite pažnju kakve instrukcije dajete i još važnije kakve i kolike obaveze prihvatate, bar dva do tri puta proverite da sebe ne bi doveli u nezgodnu poziciju. Ako se na horizontu i pojavi neka interesantna mogućnost velika je verovatnoća da je danas nećete ni primetiti, piše Astroputnik.

Blizanci

Iako imate više radnih obaveza sve možete psotići, ali napravite adekvatan redosled po značaju i prioritetima. Imate priliku da unesete neku inovaciju u svoj privatni emotivni život, pa ukoliko vam je to u interesu hrabro napred.

Rak

Rakovi bi ovog prvog radnog dana u sedmici  trebalo dobro da razmisle i prihvate korekcije svojih stavova zarad efikasnijeg stizanja do cilja. Bez većih talasanja na vašem ljubavnom moru tokom ovog ponedeljka, što i nije tako loše.

Lav

Veliki rad i trud koji ste uložili u prethodnom periodu trebalo bi da dovede do krajnjeg rezultata – lične satisfakcije, ali i priznanja od nadređenih ili kompententnih u sferi vašeg polja delovanja. Vrlo povoljni aspekti ukazuju da bi Lavove danas moglo da očekuje interesantno novo poznanstvo, pa evo prilike da  i na tom polju zablistate.

Devica

Mnoge Device bi trebalo da iskoriste ovaj ponedeljak da još jednom provere da nisu nešto propustile, odnosno ima li detalja koji su ostali ispod njihovog poslovnog radara. Bez nekih značajnijih dešavanja na vašem ljubavnom horizontu ovog ponedeljka, što ne znači da biste treballi da budete pasivni.

Vaga

Strpljenjem i ponavljanjem određenih poteza, ma koliko to bilo zamarajuće, sasvim izvesno ćete ostvariti željeni cilj. Sasvim solidan dan je pred Vagama da se opušteno i bez velikih očekivanja i obećanja posvete uživanju u romantičnoj atmosferi.

Škorpija

Obaveza ima dosta i ovog ponedeljka i  Škorpije ne odustaju, jer ciljevi su tu na dohvat ruke. Samo napred. Pozabavite se pitanjem koliko ste vremena i energije spremni da odvojite za ljubav u narednom periodu.

Strelac

Punom parom napred, nema nepremostivih poslovnih prepreka za vas ovog dana, ipak ne žurite previše sa novim idejama i tako raspršite energiju na više strana.  Na vama je da procenite do koje granice želite da prihvatite ponuđena iskušenja, odnosno da ipak malo razmislite o posledicama poteza koje želite povući.

Jarac

Što se tiče radne energije svi najvažniji aduti su u vašim rukama i uz osećaj viokog samopuzdanja imate povoljne okolnosti da profesionalno zablistate tokom ovog ponedeljka. Potrudite da vašim ponašanjem ne aktivirate ljubomoru i (ne)osnovane sumnje kod druge strane.

Vodolija

Iako vam malo energije curi sa strane (neracionalno korišćenje ili paralelne aktivnosti, hobi) ali zbog dobrog priliva u kontinuitetu, nema razloga za veliku brigu na poslovnom planu danas. Dajte svoj doprinos i uživajte u novom poznanstvu, nikad se ne zna u kom smeru će vas odneti ljubavni vetrovi.

Ribe

Najvažnije je da nema razloga za veće prepreke u nastojanjima da uspešno privedete započete poslove kraju. Ako ste zadovoljni ljubavnim statusom uživajte i ne talasajte previše emotivno more, a ukoliko niste sačekajte još neko vreme i povoljniji period za promene u sferi ljubavi.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram