Dnevni horoskop za 28. 12: Ovan da se spremi za veliko iznenađenje na poslu

dnevni horoskop
Foto: Rodrigo Oropeza / AFP / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za sredu 28. decembar 2022. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Danas vam velikodušno pomoć mogu ponuditi neki od starijih kolega u koje imate poverenja. Prihvatite i ne brzajte, sve ćete postići.

Ljubav: Tu u poslovnom okruženju može da zaiskri neka ljubavna varnica. Tako je to kada vam je ovih dana posao preokupacija.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Može vam se otvoriti nova ponuda za saradnju i to sa inostranstvom.Nešto što odavno priželjkujete. Budite spremni i dobro se o svemu raspitajte.

Ljubav: Nemojte se suviše premišljati kada je nova simpatija u pitanju, što više razmišljate više ćete se udaljavati. Potrebno je da se pokrenete.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Očekuju vas promene i transformacije u procesu rada u narednom periodu pa na vreme započnite sa pripremama. Imate na koga da se oslonite od priajteljski nastrojenih saradnika.

Ljubav: Spremni ste da i na polju ljubavi napravite neku promenu i podignete Vaš odnos na viši nivo.Saopštite dragoj osobi kakav je plan.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Danas ne bi trebalo da bude veći izazova na vašem poslovnom planu. Moguće je da vam u budućem period predstoji neka obuka ili usavršavanje.

Ljubav: Razmišljate da sa dragom osobom negde otputujete. To je prava stvar u pravom trenutku. Uživajte.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Ovaj da mogao bi da vam bude jedan od napornijih, jer vas očekuju povremeni zastoji i vraćanje napočetak kada su neke formalnosti i papirologija u pitanju. Rešićete to.

Ljubav: Posvećenost poslovnim obavezama ostaviće vam vrlo malo vremena za ljubav. Pokušajte da se nekako iskupite pred dragom osobom.

Zdravlje: Moguće hronične reumatske tegobe.

Devica

Posao: Device bi mogle da dobiju novo zaduženje danas vezano za pokretanje nekog dogovora ili saradnje koji su dugo bili na čekanju. Biće izazova ali izguraćete sve precizno i jasno.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni brojne simpatije već imate, ali najviše vas vuku one stare. Ukoliko želite da obnovite kontakt sa nekom od nji samo napred.

Zdravlje: Ne preterujte sa fizičkim aktivnostima.

Vaga

Posao: Vage, vaša kreativnost i nadahnuće su trenutno vrlo naglašeni. Na dobrom ste putu ka uspehu, nastavite ali polako, bez ikakve žurbe.

Ljubav: Danšnje aktivnosti biće vam uglavmo svedene na kuću i porodične obaveze.

Zdravlje: Osetljivost urinarnog trakta, zaštitite bubrege.

Škorpija

Posao: Dosta posla je pred Škorpijama,posebno na polju komunikacije i organizacije, a danas možete očekivati i pozitivne ishode nekih pregovora od ranije.

Ljubav: Trebalo bi da je sve u redu na ljubavnom planu. Planirajte neko kraće zajedničko putovanje za praznike.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Koliko god da vas obaveza sačeeka i ovog dana, isplivaćete i bićete zadovoljni postignutim.

Ljubav: Vaša pažnja i emocije trablbi da budu potpuno usmerene na ljubav i uživanje. Priuštite dragoj osobi neki fini znak pažnje, znaće to da ceni.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Jarac

Posao: Veoma dobar dan u sferi posla očekuje većinu Jarčeva. Osećaćete se prijatno i zadovoljno u poslovnom okruženju.

Ljubav: Nemojte da vas iznenadi poziv nove simpatije da negde izađete na piće.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: I danas vam neće biti premca kada je komunikacija u pitanju. Sve ono što se već duže vremena rastezalo i što vas je opterećivalo trebalo bi das a priličnom lakoćom odradite.

Ljubav: Slobodni, neko koga poznajte već duže vreme gaji ozbiljne simpatije prema vama. I nema nameru da odustane.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Ribe

Posao: Brojni kontakti i komunikacija koja vam baš i ne prija su pred vama.Budite strpljivi i fleksibilni maksimalno.

Ljubav: U krugu prijatelja postoji osoba koja je zainteresovana za nešto više od druženja. Razmislite šta vam je činiti, je rmožda obećava na duže staze.

Zdravlje: Mogući problemi sa hormonskim disbalansom.

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram