Dnevni horoskop za 27. 3: Strelac se oseća zarobljeno

Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Blizancima je potrebno malo mira i tišine, Škorpija je, po običaju, zlopamtilo, a Riba je pravi optimista.

Ovan

Izolovanost od celog sveta za vas nije ništa novo, jer tako živite već neko vreme. Možda je vreme da spustite zidove i pustite nekoga u svoj život? Naravno, samo preko interneta dok ne prođe ova situacija.

Bik

Vaša humanost je za divljenje, dragi Bikovi. Ovih dana se najbolje osećate kada pomažete drugima, ali postarajte se da, u celom tom procesu, ne zaboravite na sebe i svoje potrebe.

Blizanci

Potrebno vam je jedno mirno veče, koje biste mogli da provedete baveći se nekim kreativnim hobijem. Slikanje, pisanje, pevanje, štrikanje ili pletenje… Odaberite nešto i oprobajte se u novoj aktivnosti.

Rak

Uznemirenji ste nego inače što, imajući u vidu situaciju u kojoj se ceo svet nalazi, nije iznenađujuće. Vi sami najbolje znate šta može da vas umiri, a mi savetujemo jogu i razgovor sa prijateljima.

Lav 

Dosadu i osećaj usamljenosti možete da poništite tako što ćete se čuti ili putem neke od aplikacij za video pozive videti sa prijateljima. Možete čak i onlajn žurku da napravite!

Pročitaj još:

Device

Ljubavni život vam ne cvete ovih dana. Česte svađe, prebacivanja i osećaj da vas partner ne razume dovode do toga da se povučete u sebe. Ali, bolje bi bilo da iskreno razgovarate.

Vaga

Višak energije, koji vas ovih dana ozbiljno muči – i može negativno da utiče na san – potrošite tako što ćete napraviti veliko spremanje ormana, špajza, kuhinje ili terase.

Škorpija

Poznati ste kao zlopamtilo, što danas posebno dolazi do izražaja. Ukoliko vam se javi neko koga dugo niste čuli – ili vi želite toj osobi da se javite – ostavite ponos i ljutnju po strani.

Strelac

Budući da su mogućnosti za druženje, upoznavanje i istraživanje sveta ograničene u ovim danima, moguće je da ćete se sećati kao da ste u kavezu. Dobri filmovi, serije i fizička aktivnost mogu da pomognu.

Jarac

Preveliki priliv negativnih vesti i informacija nije dobar ni za koga, a posebno za vas budući da ste sada posebno osetljivi. Ugasite telefon, zatvorite laptop, isključite TV i otvorite neku dobru knjigu.

Vodolija

Ne utišavajte sopstvene emocije i ne pokušavajte da ih zaobiđete, jer će se one kad-tad vratiti, i to duplo jače. Umesto toga, budite iskreni prema sebi i pokušajte da promenite ono što se promeniti može.

Ribe

Danas je jedan od onih dana kada se osećate optimistično i srećno, bez nekog konkretnog razloga. To je sjajno, drage Ribe! Iskoristite ovaj nalet optimizma da pokrenete neki nov projekat.