Dnevni horoskop za 27.8: Rakovima je super dan za druženje

druženje
Druženje u parku, Foto: Frank Van Delft / ImageSource / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 27. avgust 2021. godine:

Ovan

Posao: Ovaj petak trebalo bi da se logično nastavi na nekoliko prethodno veoma uspešnih dana u sferi posla kod većine Ovnova. Očekuje vas dosta opušteniji ritam.

Ljubav: Imaćete dosta razumevanja za želje i potrebe druge strane u sferi ljubavi. Nekada davanje pruža veće zadovoljstvo od bilo kakvog drugog uživanja.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani, piše Astroputnik.

Bik

Posao: Dobra energija i pozitivno raspoloženje i odmah su veće šanse da tipični Bikovi danas budu još uspešniji na poslovnom planu nego prethodnih dana.

Ljubav: Nije isključeno da vas prijatno iznenadi mlađa simpatična osoba, pa ukoliko ste raspoloženi za flert i koketiranje samo napred.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Praktično sve današnje blizanačke profesionalne aktivnosti trebalo bi da budu precizne, konkretne i nadasve veoma efikasne.

Ljubav: Danas vam može nedostajati malo fleksibilnosti, kako bi bolje razumeli ponašanje osobe koja vam se dopada.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Rak

Posao: Posle dužeg vremena evo jednog radnog dana, u kome Rakovi mogu imati miran i kontinuiran tempo poslovnih aktivnosti. Očekujte pomoć i podršku od osoba iz poslovnog okruženja.

Ljubav: Dobar je dan za izlazak i druženje sa prijateljima. Nikad se ne zna, možda se i pojavi novo simpatično lice vredno pažnje.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Veoma dobar radni dan nalazi se pred Lavovima, naročito ako imaju određenu slobodu odlučivanja, odnosno dozu poslovne samostalnosti.

Ljubav: Praktično sve što ste planirali da uradite ove nedelje u sferi ljubavi, može se realizovati, ali pod uslovom da budete na istoj talasnoj dužini sa osobom do koje vam je stalo.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Sve profesionalne konce držite pod kontrolom i na zavidnom nivou, a danas biste mogli da očekujete i neke povoljne informacije vezane za inostranstvo.

Ljubav: Ukoliko planirate odmor ili neko duže zajedničko putovanje, povoljne su prilike da ga i realizujete.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vaga

Posao: Dosta posla očekuje Vage tokom ovog poslednjeg radnog dana, a prvenstveno vezanih za papirologiju i završetak već započetih poslova. Nemojte se iznenaditi ako sve bude išlo usporenijim tempom.

Ljubav: Moguć iznenadan prijatan susret sa starom simpatijom, koji vas neće ostaviti ravnodušnim.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Škorpija

Posao: Nemojte da vas iznenadi ponuda za novu poslovnu saradnju. Nešto što ste možda još davno priželjkivali, sada bi moglo da se ostvari.

Ljubav: Ovo bi mogao da bude jedan od onih dana kada svojom energijom i urođenim magnetizmom prosto plenite. Očekuje vas veoma zanimljiv ljubavni dan.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Bezmalo sve aktivnosti tokom ovog petka biće opterećene povremenim padovima energije i dodatnim naporima da sve završite na vreme. Ma koliko žurili neće biti mnogo vajde, zato pokušajte da budete strpljivi pre svega.

Ljubav: I što se tiče dešavanja na ljubavnom planu, danas vam je najslabija tačka strpljenje, odnosno potrudite se da izbegnete nagle odluke.

Zdravlje: Izbegavajte gazirane i hladne napitke.

Jarac

Posao: Odličan dan je za sve vrste dogovora i planiranja, posebno ukoliko imaju veze sa inostranstvom. Mogli biste da očekujete neke nove vidove saradnje.

Ljubav: Pozitivan dešavanja možete da očekujete i na polju ljubavi, posebno ukoliko imate u planu neki dobar plan za predstojeći vikend. Prijalo bi vam da negde zajedno otputujete i uživate daleko od svih.

Zdravlje: Nema razloga da brinete.

Vodolija

Posao: Nema razloga da Vodolije ne budu zadovoljne ostvarenim rezultatima na kraju ove radne nedelje. Dobar je dan i za finansijske transakcije.

Ljubav: Ukoliko imate u planu duže putovanje i odmor, povoljne su prilike da to realizujete i uživate, jer vam je preko potrebno opuštanje.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Dosta dobru komunikaciju možete ostvariti danas, i bar jedan poslovni dogovor od ranije uspešno realizovati, a koji će vam dosta značiti u budućem poslovnom periodu. Moguć kraći poslovni put.

Ljubav: Oboje ste svesni grešaka koje ste napravili u prethodnom periodu i sada ste spremni i da ih ispravite, što je veoma pozitivno.

Zdravlje: Odlično.

***

Bonus video: Maler dana

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram