Dnevni horoskop za 27. 6: Rakovi nemojte dozvoliti da nervoza utiče na vas

stres na poslu
Foto: - / Wavebreak / Profimedia

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)

Neko sa posla vas nervira ponašanjima. Niste u strpljivom raspoloženju tokom ovog dana, pa je moguće da nećete moći da se uzdržavate. Ne budite arogantni prema drugima, to stvara pogrešnu sliku o vama. U ljubavi ste impulsivni I nemate takta.

BIK (22.4.- 21.5)

Vaši predlozi mogu biti zanimljivi sagovornicima, ali je potrebno da nastupite sa više samopouzdanja. Ovo je važno I za poslovni I za emotivni segment. U polju emocija – danas može doći do komunikacije sa jednom osobom koja vam je simpatična od ranije.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Danas možete biti dosta impulsivni I tvrdoglavi u kontaktima sa kolegama, ali ovo ponašanje možete preneti I u razgovore sa poslovnim saradnicima ili klijentima. Ovakvo ponašanje vam danas može pokvariti I susret sa partnerom.

RAK (22.6.– 22.7.)

Danas ste okrenuti obavezama, jedini je problem što ćete zbog manjka vremena, veći deo dana provesti užurbano. U odnosu sa voljenom osobom biće potrebno da se opustite I pokažete više emocija I pažnje. Nemojte dozvoliti da nervoza utiče na vas.

LAV (23.7.- 22.8.)

Nemogućnost da uskladite poslovne obaveze sa ličnim planovima. Šta god da ste drugima obećali, moraće da bude pomereno – jer danas imate vremena samo za ono što vam je najbitnije, a to je posao. Emotivni partner pokazuje razumevanje.

DEVICA (23.8.– 22.9.)

Ono što je izgledalo kao relativno lako za ostvariti, sada vas stavlja na muke. Ni vi niste baš sto posto skoncentrisani pa vam promiču bitni detalji. U odnosu sa voljenom osobom trudićete se da zaobiđete ozbiljnije teme jer ne možete da se opterećujete.

VAGA (23.9.– 22.10.)

Malo je verovatno da će vaše oslanjanje na pomoć drugih biti uspešno. Ljudi su spremni da vas ostave da se snalazite, kada vam je bitno da napravite jedan ozbiljan dogovor. Baš I niste raspoloženi u kontaktu sa voljenom osobom. Samo strast funkcioniše.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Malo vas nervira nadređeni kao i pojedine kolege, ali zarad mira u radnom okruženju rešavate da prećutite ono što biste inače želeli da kažete. U emotivnim odnosima razmimoilaženje sa voljenom osobom. Vi hoćete jedno, ona drugo.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Neko za vas ima korisne savete, informacije, ili vam pak može pribaviti dokumentaciju ili papire koji su vam potrebni. Prijateljska usluga koja će vam pomoći u današnjim obavezama. U odnosu sa voljenom osobom izbegavate pitanja koja ona nameće.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Postoje osobe koje će se danas pojaviti kao kočnice u onome što morate završiti, obaviti. Biće teško izaći sa današnjim situacijama na kraj. Niste raspoloženi za partnera, trenutno vam je sve ono što se vezuje za posao prioritet.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Dok drugi pokušavaju da kritikuju vaš način rada ili vam ometaju koncentraciju, vi se trudite da vam sve ovo na jedno uvo uđe, na drugo izađe. Vodite trenutno svoju politiku zvanu – ja na prvom mestu, pa svi ostali. Ovo je najpametnije što možete uraditi.

RIBA (20.2.- 20.3.)

Posla preko glave, a nervoza od ranog jutra. Moguće su distrakcije, kvarovi, problemi. Kad izađete sa posla imaćete utisak da ste ceo dan proveli radeći u rudniku. I ko još ima volje pored ovoga da se vidi sa voljenom osobom?

***

Bonus video: Horoskop i pomračenje meseca