Dnevni horoskop za 27. 6: Lavovi, imate osnove za dobre ljubavne poteze

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za ponedeljak 27. jun 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Ova sedmica donosi rasplitanje mnogih situacija koje su vam zadavale probleme u proteklom periodu. Vi budite korektni, šta god da je problem rešićete uspešno u narednim danima.

Ljubav: Trebalo bi da pravite malo više ustupaka dragoj osobi, samo tako ćete stvari dovesti na zadovoljavajući nivo. Obuzdajte impulsivnost bar kada je ljubav u pitanju.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Bik

Posao: Bikove bi od samog starta nove radne sedmice mogla da očekuje najava novih projekata ili dogovora. Budite aktivni i ništa ne prepuštajte slučaju.

Ljubav: Družite se sa prijateljima, izlazite, prijaće vam veće društvo. Naravno uključite u sva dešavanja i dragu osobu

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Blizanci

Posao: Dosta toga zaostalog iz prethodnog perioda čeka vas danas, pa će biti logično da se što pre dohvatite posla, jer kasnije možda nećete moći sve da stignete.

Ljubav: Za većinu Blizanaca ovaj dan nije najpovoljniji za nove ljubavne akcije. Pozabavite se prvenstveno presekom sopstvenih razmišljanja i očekivanja.

Zdravlje: Pad energije, umor.

Rak

Posao: Solidan početak radne sedmice je pred Rakovima. Pokušajte da završite zaostale obaveze i regulišete papirologiju koju već duže vreme odlažete.

Ljubav: Nema naznaka kapitalnih promena na vašem ljubavnom planu, što znači da vas očekuje miran i opušten dan pa ga ispunite sa dovoljno nežnosti prema voljenoj osobi.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Lav

Posao: Energija vam neće biti jača strana tokom ovog ponedeljka. Ne dozvolite sebi da kasnite sa obavezama, da ih odlažete i da od toga pravite nepotrebne probleme.

Ljubav: Opuštenija situacija, i nešto pozitivnije raspoloženje danas vam daju dobru osnovu da planirate i napravite bar jedan uspešan potez u sferi ljubavi.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade, jačajte imunitet.

Devica

Posao: U ovoj sedmici se otvaraju prilike da ostvarite nešto što ste dugo planirali. Iako ste na trenutak pomislili da ste u prethodnom periodu napravili pogrešan potez, ispostaviće se da ste ipak bili u pravu.

Ljubav: Vaši prioriteti u sferi ljubavi danas nisu ni blizu onome što očekuje druga strana. Ukoliko ne želite kritike, potrudite se da na neki način balansirate.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Ovo je sedmica u kojoj vi morate da držite pod kontrolom neke situacije, saradnike i da neke stvari preusmerite na bolje.

Ljubav: Sve što vas je kočilo i sputavalo u prethodnom period polako nestaje i trebalo bi da se uz malo obostranog razumevanja vratite normalnim tokovima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Obavljajte ono što vas ne umara previše, a najpre se bavite zaostacima bilo da su oni kroz obaveze koje niste regulisali, bilo kroz papirologiju i dogovore.

Ljubav: Mnogo toga pozitivnog danas možete pružiti i na polju ljubavi. Možda bi bilo dobro da se ipak fokusirate na jednu, ali posebno vrednu stvar i obradujete vašu dragu osobu.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Strelac

Posao: U ovoj sedmici vam predstoje mogućnosti da ponovo pokrenete situacije i dešavanja od kojih ste na neko vreme bili odustali.

Ljubav: Ukoliko želite poboljšanje odnosa, sada je vreme da vašu priču pokrenete u onom pravcu koji vam i odgovara.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Jarac

Posao: Od samog starta nećete biti zadovoljni tempom dešavanja i smetaće vam što morate po pet puta da dogovarate jednu te istu stvar, ali tako je kako je.

Ljubav: Nepovoljna astrološka klima danas vam može doneti dosta komplikacija u sferi ljubavi, što zbog verbalnih nesporazuma, što zbog nerazumevanja postupaka drage osobe.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Sada je pravi trenutak da se presaberete, dobro organizujete i poradite na onom što je ostalo nezavršeno u poslovnom segmentu.

Ljubav: Od vašeg konkretnog angažovanja i posvećenosti zavisiće umnogome i krajni rezultati u sferi ljubavi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Prilično napet početak radne sedmice je pred Ribama i ne očekujte da će ići baš glatko, jer će neke situacije iz prethodnog perioda morati da se rešavaju.

Ljubav: Pustite da stvari idu svojim tokom, ne forsirajte drugu stranu i ne budite previše zahtevni po nekim pitanjima.

Zdravlje: Pojačana nervoza, napetost, prenosi Astroputnik.

***

Bonus video: Lav – najvelikodušniji muškarac Zodijaka

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram