Dnevni horoskop za 27. 4: Ovnu nervoza u odnosu može sve da pokvari

Foto: Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za sredu 27. april 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Mogući su problemi sa papirima, ili sa nekim dogovorima, što će zahtevati od vas posebnu pažnju i angažovanje.

Ljubav: Suštinski pozitivan ljubavni dan se nalazi pred vama, samo je potrebno da smanjite nervozu koja je evidentno prisutna i koja vam sve može pokvariti.

Zdravlje: Napetost, stres.

Bik

Posao: Iako će možda danas sve ići nekim sporijim ritmom nego što želite, nema razloga da budete zabrinuti, sve ćete stići da završite.

Ljubav: Ukoliko vas muče određene dileme i sumnje imate povoljnu priliku da ih zajednički razrešite.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Očekuju vas važni dogovori, kontakti sa osobama koje imaju sluha za vas i koje vas razumeju, stoga ne propustite priliku da se pokažete u pravom svetlu.

Ljubav: Bez bitnijih promena u odnosu na prethodno stanje vašeg ljubavnog života. Slobodni Blizanci danas imaju solidne uslove za lagano koketiranje, flertovanje.

Zdravlje: Mogući problemi sa cirkulacijom.

Rak

Posao: Nemojte sebi davati pauze i prevelike intervale za odmor i opuštanje, budite oprezni sa rokovima završetaka ugovorenih poslova jer mogu biti kratki, što vas može unervoziti.

Ljubav: Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima mogu imati različite poglede na neka suštinska pitanja u aktuelnom partnerskom odnosu. Bavite se eventualnim problemima zajednički.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Lav

Posao: Za sve će vam trebati duplo više vremena, razne situacije vas mogu vraćati korak unazad da neke stvari ispravite ili doradite. Naoružajte se strpljenjem.

Ljubav: Obuzdajte svoju impulsivnost, pokušajte da ne donosite nagle odluke, sagledajte situaciju iz više uglova.

Zdravlje: Pad energije.

Devica

Posao: Vreme je da preuzmete inicijativu u svoje ruke, ako je potrebno i da pritisnete neke osobe, a sve u cilju boljeg funkcionisanja i bržeg završetka poslova na dnevnoj bazi.

Ljubav: Pažnja i toplina emocija koja dolazi od voljene osobe trebalo bi da naiđe na dobar prijem kod vaše malenkosti. Uživajte.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Vaga

Posao: Naporan radni dan nalazi se pred većinom Vaga. Nemojte odustajati ukoliko neke poteze budete ponavljali nekoliko puta i imali osećaj da ste stalno na početku.

Ljubav: Bezmalo sva vaša pažnja i energija biće usmerena ka poslovnim obavezama, zbog čega bi mogli da budete kritikovani od strane drage osobe.

Zdravlje: Mogući problem sa cirkulacijom, venama.

Skorpija
Škorpija
Posao: Škorpije i tokom ovog dana očekuje dosta posla, ali još više potencijalnih verbalnih nesporazuma sa bliskim okruženjem.

Ljubav: Ako ste namerili da danas budete aktivni na polju ljubavi ne odustajte, očekuje vas odličan dan. Uživajte

Zdravlje: Osim napetosti nema drugih upozorenja.

Strelac

Posao: Idite napred ka zacrtanom cilju, budite uporni istrajni iako vam sve sada može izgledati kao da ste stalno na početku, to je samo privid.

Ljubav: Polako se stvari kristališu i dolaze na svoje mesto, iskoristite svaki momenat da poboljšate komunikaciju i gradite stabilne odnose.

Zdravlje: Provodite više vremena na otvorenom.

Jarac

Posao: Iako sve povremeno može da ide sporije ili čak da stoji, ipak, trba da vam bude jasno da ste na više nego dobrom poslovnom putu. Bitno je samo da budete strpljivi.

Ljubav: Preporučljivo je da više vremena provodite zajedno, smanjite obaveze. Poklonite više pažnje potrebama druge strane.

Zdravlje: Stres, psihofizički umor.

Vodolija

Posao: Možete neočekivano dobiti podršku od nadređenih ili ljudi koje smatrate autoritetima u svom poslu, što će vam dati dodatno vetar u leđa da nastavite ka svom profesionalnom cilju.

Ljubav: Ukoliko želite da dodatno pokažete dobru volju i interesovanje, idite na neko mesto koje druga strana izabere za izlazak.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Ribe

Posao: U komunikaciji i kontaktu sa saradnicima i poslovnim partnerima obuzdajte nestrpljenje i ubeđenost da ste po svim pitanjima u pravu. Saslušajte i drugu stranu.

Ljubav: Manje više stabilna situacija očekuje vas na ljubavnom polju, ukoliko vi nešto ne zakomplikujete svojim nerealnim očekivanjima i razmišljanjima, prenosi Astroputnik.

Zdravlje: Nervoza, napetost.

***

BONUS VIDEO: Maler dana

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram