Dnevni horoskop za 27. 4: Bikovi, prihvatite priliku

Dnevni horoskop
Foto: ABC / Planet / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za danas

Ovan

Danas ste  pričljivi, duhoviti i rasoloženi da razgovarate i to bez prekida. Pripazite se zabluda i iluzija na polju ljubavi, neke stvari ne vidite jasno.

Bik

Ubrzano menjate mišljenje o sebi i sopstvenim uverenjima i to samo zbog toga što ste uvideli da drugačije nećete izmeniti okolnosti. Prihvatite prilike koje vam se pružaju, bez obzira na to kako vam sada deluju.

Blizanci

Kod vas sve ostaje na rečima, a delima ne možete trenutno da se pohvalite. Moraćete više da se dokazujete.

Rak

Malo ste se povukli u sebe i vodite nekoliko unutrašnjih dijaloga, samo pripazite da ne budu puni optuživanja i to na vaš račun. Gomilaju se obaveze.

Lav

Još uvek ste naoružani besom pa ispaljujete metke ka partneru. Morate da shvatite da ne razume vaš način izražavanja, pa ćete morati da pojednostavite sve.

Devica

Iscrpljujete se kroz posao kako ne biste previše analizirali, sebe i druge. Bitno vam je da očuvate racionalnost.

Vaga

Danas će vas pokrenuti razgovor sa voljenom osobom i to u pravom smeru. Prihvatate savet lako jer znate da ste svoje ideje istrošili.

Škorpija

Vaša nesigurnost, koju krijete, ogleda se u potpunom prekidu komunikacije sa svima. Imate potrebu da sve analizirate u tišini.

Strelac

Partnerski odnosi vam daju vetar u leđa i to vas čini tokom celog dana nasmejanim. Klijenti na poslu imaju nekoliko sugestija koje ne morate shvatiti lično.

Jarac

Brinete zbog posla više nego inače. Čim nije sve stabilno i ne postoji dugoročan plan, vi upadate u paniku. Udahnite duboko i složite prioritete.

Vodolija

Danas vam je lakše da pričate o problemima koji vas muče i sve okrećete na šalu. Prihvatite izazove koji su pred vama.

Ribe

Vaša pažnja je usmerena na dom i porodicu, kao i sigurnost. Smišljate aktivno kako da ne pokazujete paniku i strah.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram