Dnevni horoskop za 27. 3: Jarac da se čuva zlobnih komentara

dnevni horoskop
Foto: Manuela / Cultura RF / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za subotu 27. mart 2021. godine.

Ovan

Posao: Popuštanje tenzija i znatno manji obim obaveza očekuje danas većinu osoba rođenih u znaku Ovna. Ipak nađite meru i u nastojanju da se opustite i napunite baterije za naredni period.

Ljubav: Odličan dan imaće svi predstavnici ovog sazvežđa koji su planirali da se dodatno angažuju i konkretizuju svoje namere prema dragoj osobi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: U najavi za ovaj dan nema nagoveštaja ekstra loših astroloških aspekata, po pitanju bilo kakvih radnih obaveza. Posvetite se prvenstveno sebi i preko potrebnom odmoru.

Ljubav: Opuštena situacija i pozitivno raspoloženje danas vam daju dobru osnovu da planirate i napravite bar jedan uspešan potez u sferi ljubavi.

Zdravlje: Zadovoljavajuće stanje svih zdravstveno osetljivih tačaka.

Blizanci

Posao: Evo posle dužeg vremena da se i tipični predstavnici Blizanaca opuste i prvenstveno dan provedu u aktivnom relaksirajućem odmoru.

Ljubav: Prvi dan vikenda donosi solidnu ljubavnu klimu da se zajedno sa voljenom osobom, prvenstveno posvetite održavanju postojećih partnerskih relacija.

Zdravlje: Preventivno zaštitite polje malog stomaka.

Rak

Posao: Nije loš dan da tipični predstavnici znaka Raka dobro organizuju svoje vreme, i uglavnom uspešno privedu kraju sve isplanirane obaveze, pišu na sajtu Astroputnik.

Ljubav: Ma koliko se trudili, epilog današnjih dešavanja pre svega zavisiće od razumevanja druge strane.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Lav

Posao: Većina osoba rođenih u znaku Lava imaće dodatnu motivaciju za radne aktivnosti. Nađite meru između obaveza i adekvatnog odmora i opuštanja.

Ljubav: Potrudite se da budete korektni, ali i konkretni kada su partnerski odnosi u pitanju, i nema razloga da se plašite neprijatnih iznenađenja.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Devica

Posao: Tokom prvog dana vikenda nije preporučljivo da se angažujete na više koloseka. Odredite prioritete i fokusirajte se na najvažnije obaveze.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, možete očekivati više razloga za zadovoljstvo, posebno ukoliko imate izbalansiran partnerski odnos.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Vaga

Posao: Bezmalo sve radne aktivnosti tokom prvog dana vikenda, tipični predstavnici Vaga realno je da obave bez većih zastoja, i većih prepreka.

Ljubav: Za očekivati je da dobijete nekoliko zanimljivih novih informacija o osobi koja vam već izvesno vreme privlači pažnju.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Pročitajte još:

Škorpija

Posao: Dobro izbalansirana kombinacija poslovnih obaveza i sporednih aktivnosti, najavljuju solidan dan i osećaj zadovoljstva za najtipičnije predstavnike Škorpija.

Ljubav: Uz dobru taktiku bezmalo sve vaše ideje i planovi u sferi ljubavnih dešavanja danas bi mogli da se i ostvare. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Prvenstveno aktivan odmor i uglavnom razrada poslovnih planova, trebalo bi da budu osnova današnjih aktivnosti kod većine osoba rođenih u znaku Strelca.

Ljubav: Ukoliko svoju pažnju usmerite fokusirano ka dragoj osobi, mogli biste da očekujete vrlo prijatna iznenađenja.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Jarac

Posao: Dosta naporan dan sa doduše nešto manje obaveza očekuje tipične Jarčeve, bilo da je reč u fizičkim, ili da su u pitanju mentalni napori. Nemojte se ustručavati da zatražite pomoć.

Ljubav: Dešavanja tokom ove subote u sferi ljubavi ne bi trebalo da se bitnije razlikuju u odnosu na prethodne dane. Pričuvajte se zlobnih komentara okoline i priča rekla-kazala.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Vodolija

Posao: Neke ideje i sopstvene poslovne projekcije ove subote, većina osoba rođenih u znaku Vodolije za očekivati je da sprovede uspešno, bez bitnijih odstupanja.

Ljubav: Na ljubavnom polju moglo bi da bude razumevanja i pažnje i više nego što očekujete. Neka potraje tako.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Prvi dan vikenda, najtipičnijim Ribama donosi veoma dobru astrološku klimu za uspešno sprovođenje svih praktično isplaniranih obaveza.

Ljubav: Posvećenost sebi, i uglavnom pasivno posmatranje događaja realan je scenario za ovu subotu kada je ljubavana sfera u pitanju.

Zdravlje: Solidno.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram