Dnevni horoskop za 27. 2: Ribe da udahnu duboko

Džoker
Ribe, samo polako; Foto: Profimedia.rs

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za danas.

Ovan

Konačno počinjete da radite na nekim ciljevima o kojima već dugo maštate. Bravo! Iako imate sjajnu energiju, moguće je da ćete danas dobiti vesti o odlaganju nekih planova, pa ne dozvolite da vas to demotiviše.

Bik

Nije dobar dan za saradnju sa bankarima, advokatima, mobilnim operaterima, osiguranjima… Izbegavajte potpisivanje bilo kakvih ugovora, jer je moguće da ćete biti prevareni. Posvetite se prijateljima.

Blizanci

Neko vama blizak možda vas laže ili skriva nešto od vas, ali to radi iz želje da vas zaštiti. Verujte svojim instinktima i, ako vam nešto zvuči kao da možda nije istinito – verovatno ste u pravu.

Rak

Danas vam mozak radi 100 na sat i ne možete da se otrgnete maštarenju. Od previše ideja može da dođe do mentalnog premora, pa ne zaboravite da izdvojite nekoliko minuta da udahnete i odmorite.

Lav

Imate nekoga u svojoj okolini ko je danas jako neraspoložen, ali ne želi da razgovara o tome. Potrudite se da im ulepšate dan, možete da budete od velike koristi ako samo odvojite par minuta za razgovor.

Devica

Pročitajte još:

Nije vam idealan dan za komunikaciju, skloni ste svađanju i preuveličavanju stvari. Ako ste planirali da tražite povišicu ili obavite neki drugi ozbiljan razgovor, možda danas nije idealan dan.

Vaga

Držite se podalje od tračeva, jer već sutra mogu da vam se obiju o glavu. Takođe, postoje dani kada možete da prođete nekažnjeno sa malim, belim lažima. Ovo nije jedan od tih dana.

Škorpija

Moguće loše vesti u vezi sa ličnim ili porodičnim finansijama. Ne paničite, i dobro proverite o čemu se radi pre nego što smislite plan za akciju. Izbegavajte šoping.

Strelac

Iz najbolje namere danas možete sasvim slučajno da povredite nekoga do koga vam je stalo. Ne pokušavajte da sakrijete istinu, ma koliko ona bolna bila. Bićete zahvalni sami sebi jednog dana.

Jarac

Nemate energije, osećate se se izmrcvareno i nemate elana za rad. Ne očajavajte, ovo je samo kratak period, i već za nekoliko dana ćete se osećati mnogo bolje. Posvetite malo vremena sebi.

Vodolija

Ne dozvolite da vam lična nesigurnost stane na put otvorene komunikacije, jer vam je ovo dobra prilika da završite sa nekim stvarima koje već dugo vučete za sobom.

Ribe

Jedan od onih dana kada dajete sve od sebe, ali vam ništa ne ide od ruke. Udahnite duboko, podsetite se da će već sutra biti bolje i jednostavno nastavite dalje.