Dnevni horoskop za 27.12: Vodolijama poznanstvo menja sve

Foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

Pročitajte šta nam zvezde savetuju za 27. decembar 2020. godine.

Ovan

Prosečan i relativno miran dan Ovnovima može makar malo prekinuti duži poslovni razgovor, koji nagoveštava nekoliko bitnih promena u periodu koji sledi. Još jedan dobar dan u sferi ljubavi imaće svi predstavnici ovog znaka koji žele da na adekvatan način odgovore pažnji koju dobijaju od voljene osobe.

Bik

Veoma je važno da ste dobro iskoristili dane vikenda za punjenje radnih baterija, jer tipične Bikove i početkom sledeće sedmice čekaju velike poslovne obaveze.Vrlo je verovatno da od druge strane dobijete predlog kako da korigujete neke sitnice i to na obostrano zadovoljstvo.

Blizanci

Možda ste malo umorniji nego što ste želeli da budete drugog dana vikenda, ali ipak  vedro i sa optimizmom očekujete sledeću radnu sedmicu. Potencijalno nezadovoljstvo na polju ljubavnih relacija najoblje ćete rešiti strpljenjem i otvorenim razgovorom o svemu što vas u ovom trenutku muči, piše Astroputnik.

Rak

Rakovi bi danas trebalo da iskoriste dan da predahnu od svih obaveza i ne rade ništa, ukoliko je to naravno moguće. Vrlo povojan dan je za sve vrste inicijativa i razgovora na polju emotivno-ljubavnih relacija. Budite iskreni i otvoreni za brojne opcije.

Lav

Iako raspoloženje tokom ovog dana možda neće biti na optimalnom lavovskom nivou, situacija bi trebalo da se poboljša čim se posvetite konkretnim profesionalnim obavezama.  Lepe trenutke mogli biste da provedete u nekom zajedniičkom izlasku, ili druženju sa dragim prijateljima.

Devica

Ovu nedelju Device bi trebalo da posvete nekom hobiju i opuštanju, a ne bi škodila ni fizička aktivnost na otvorenom. Uživajte. Opuštena komunikacija i prijatan razgovor sa novom simpatijom izvestan su scenario za ovaj dan.

Vaga

Ukoliko nameravate da se posvetite usavršavanju nekih veština i nadogradite sopstveno znanje, evo prilike da na tome tokom ovog dana i poradite. Razumevanje i podrška drage osobe vam izuzetno prijaju i mnogo znače. Potrudite se da uzvaratite nekim prijatnim iznenađenjem.

Škorpija

Iskoristite dovoljno vremena za odmor ukoliko je moguće, ali i razmislite o zaostalim sitnicama i obavezama koje biste trebali do kraja godine da finalizujete. Stara simpatija ili osoba iz vaše ljubavne prošlosti mogla bi danas najviše da vam okupira misli a i srce.

Strelac

Sudeći po obimu obaveza, za većinu Strelčeva nova radna sedmica kao da je već počela. Ukoliko ne ostvarite sve što ste planirali nema razloga da previše brinete. Odličan dan je da se posvetite dragoj osobi i uživate u uzajamnoj pažnji i razumevanju. Moguće je da vas čeka i neko fino iznenađenje, poklončić.

Jarac

Većina najtipičnijih predstavnika ovog astrološkog znaka spremno očekuje početak naredne radne sedmice. Dobro raspoloženje i pozitivna energija pratiće vas tokom celog dana. Sasvim miran i opušten dan očekuje vas na ljubavnom planu da se posvetite uživanju u prijatnom društvu drage osobe.

Vodolija

Vodolije bi ovaj dan trebalo da posvete druženju i uživanju u društvu prijatelja. Nije loše ni da se posvetite nekom hobiju. Moguće novo poznanstvo moglo bi da vas zadesi u krugu prijatelja ili poznanika. Budite pripravni da adekvatno odreagujete.

Ribe

Većina tipičnih predstavnika Riba opušteno čeka sledeću radnu sedmicu, eventualno obavite neophodne razgovore sa nekim od poslovnih saradnika. Potencijalno nezadovoljstvo najbolje ćete rešiti realnijim sagledavanjem aktuelne  situacije,  a pomogao bi vam i iskren prijateljski savet.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram