Dnevni horoskop za 27.12: Škorpiji se smeši neobavezan flert

Foto: IPA / IPA / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 27. decembar 2021. godine.

Ovan

Poslednju radnu sedmicu u ovoj godini Ovnovi dobro raspoloženi i motivisani za rad. Moguće je da vas očekuje i vrlo dobar poslovni dogovor. Sjajan dan je pred vama da se sa puno pažnje i razumevanja posvetite dogovorima za naredne dane sa vašom voljenom osobom, piše Astroputnik.

Bik

Poslednja radna sedmica u ovoj godini za Bikove počinje dosta lagodno, jer su veći deo obaveza na vreme završili, i ostaje samo finaliziranje nekih dogovora od ranije. Potrudite se da potpuno ne ignorišete signale koji vam stižu od osobe koja vam već neko vreme privlači pažnju.

Blizanci

Blizanci bi svoje zacrtane obaveze trebalo da privedu kraju ovog dana bez većih problema i poteškoća ukoliko budu strpljivi u komunikaciji sa saradnicima. Privlačni ste i šarmantni, a vaše umeće zavođenja danas bi moglo da bude na proveri. Samo napred.

Rak

Rakovi bi svoju pažnju tokom ovog ponedeljka trebalo da zadrže na postojećim obavezama, ali ne bi bilo čudno da vam iskrsnu i neke dodatne vezane pre svega za kuću i porodične aktivnosti. Potencijalnih simpatija ima na vašem ljubavnom horizontu, samo je pitanje procene trenutka kada je najbolje da krenete u konkretnu akciju.

Lav

Tipični Lavovi bi danas mogli da bar jednu svoju ambicioznu i grandioznu ideju odlučno sprovedu u delo. Očekuje vas pojačana komunikacija i dosta pregovaranja. Ne budite okrenuti samo sebi i sopstvenim interesima ukoliko želite pozitivan ishod događaja na vašem ljubavnom planu.

Devica

Iako prilično energetski iscrpljene, Device će ipak uspeti da sve svoje obaveze ovog ponedeljka okončaju na vreme i po planu. Potrudite se da se opustite i ne opterećujete glavu suvišnim razmišljanjima. Moguće je da vas draga osoba nečim prijatnim iznenadi i ulepša vam dan.

Vaga

Opušten početak radne sedmice je pred Vagama. Privodite polako kraju poslovne aktivnosti za ovu godinu. Imate priliku za novo zanimljivo poznanstvo, pa ukoliko vam je u interesu da se opustite i lepo zabavite nemate mnogo šta da vagate i razmišljate.

Škorpija

oslednja radna sedmica u 2021. godini za Škorpije donosi vrlo dobru klimu za uspešan završetak započetih poslova iz prethodnog perioda. Za očekivati je da vam se ukaže bar jedna prilika pre svega za flert i neku neobavezujuću priču.

Strelac

Iako imate više radnih obaveza ovog dana, sve možete postići ukoliko napravite adekvatan redosled po značaju i prioritetima. Imate priliku da unesete neku inovaciju u svoj emotivni život, pa ukoliko vam je to u interesu hrabro napred.

Jarac

Veliki rad i trud koji ste uložili u prethodnom periodu trebalo bi da dovede do krajnjeg rezultata – lične satisfakcije, ali i priznanja od nadređenih ili kompetentnih u sferi vašeg polja delovanja. Ljubavni signali mogli bi vam danas pristizati od osobe iz poslovnog okruženja.

Vodolija

Vodolije bi danas posebno mogle biti aktivnei kreativne po pitanju budućih poslovnih poteza vezanih pre svega za saradnju sa inostranstvom. Očekuju vas dogovori i planovi vezani za zajedničko putovanje. To je ono što vam treba.

Ribe

Obaveza ima dosta ovog ponedeljka i Ribe ne treba da odustaju, jer ciljevi su tu na dohvat ruke. Samo napred. Pozabavite se pitanjem koliko ste vremena i energije spremni da odvojite za ljubav u narednom periodu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram