Dnevni horoskop za 27. 10: Ovan saznaje moćnu tajnu

dnevni horoskop
Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 27. oktobar 2020. koji za vas piše naša astrološkinja Katarina Vranješević.

Ovan

Opterećenje zbog posla jenjava, a neko iz bliže okoline vam povereva tajnu koja vam unosi nemir. Razmišljate o povratku staroj ljubavi.

Bik

Raspoloženi ste za druženja i stvaranje novih kontakata. Imate nerealne planove  u vezi sa novcem.

Blizanci

Iznenađujuće, ali danas vam teško pada komunikacija. Imate potrebu da saberete misli i donesete neke odluke jer vas dosta stvari pritiska.

Rak

Očekujete od drugih ono što ne menjate kod sebe, a za uzvrat tražite i dosta pažnje. Svoju ranjivost i razumevanje možete uvek pokazati onima koji vas najmanje povređuju.

Lav

Bez obzira na to koliko ste otvoreni i iskreni, nekim rečima ipak povređujete druge. Pripazite na razgovor koji ćete povesti sa roditeljima.

Devica

Na trenutak ćete sumnjati u svoj uspeh i put kojim želite da idete. Ovo samo znači da ste precenili sopstvene mogućnosti i da morate da usporite.

Vaga

Nervirate se zbog novca i to jako utiče na vašu najbližu okolinu. Preuzmite odgovornost za sopstvene postupke i odluke, pa tek onda krivite druge.

Škorpija

Morate da odustanete od ideje da samo vi možete sve, a da vam drugi odmažu. Partner želi na silu da istera svoje.

Strelac

Odlično se osećate jer ste uspeli da pobedite neke od svojih strahova. Odnosi u kući su još uvek zategnuti.

Jarac

Bez obzira što trenutno znate šta želite od partnerskih odnosa, pokušajte da ne letite pred rudu. Puni ste energije koju retko ko može da isprati.

Vodolija

Skloni ste romantičnom raspoloženju pa vam se čini da svako kome se obratite ima neke pretenzije naspram vas. Pokušajte da ne preterujete sa iscrpljivanjem.

Ribe

Šta god da ste započeli, vaš trud i rad će se isplatiti. Ne gubite volju i želju za uspehom jer nisu odmah vidljivi rezultati.