Dnevni horoskop za 26. 5: Devica je svima rame za plakanje

Dnevni horoskop
Foto: DreamWorks Collection / Everett / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za danas.

Ovan

U velikim ste planovima i idejama, ali se non stop pitate da li ste na pravom putu. Budite što čvršće na zemlji, u bilo kom polju života.

Bik

Svaka vaša misao je danas usmerena prema novcu. Osećate se uskraćeno i nedovoljno, što nije istina.

Blizanci

Moraćete više da se potrudite na poslu jer ste popustili. Živite od slave iz prošlosti.

Rak

Vratili ste se u glavi u prošlost i držite se za neke drage uspomene. Uvlačite partnera u svoju melanholiju, što može biti pomalo i komično jer on/ona realnije sagedavaju sve.

Lav

Staro pitanje ili uspomena u porodici danas otvara neku bolnu temu za sve. Potrebno je da budete smireni i iskreni, a ne dramatični.

Devica

Želite da budete svima rame za plakanje, ali kada ste vi u pitanju onda izbegavate da se otvorite. Očekujte realizaciju nekog bitnog posla i naplatu.

Vaga

Ne znate gde vas više pritiskaju, na poslu ili u kući. Svakodnevnica vam je još uvek u haosu, pa zato nemate vremena za sve.

Škorpija

Flert i zabava su sada jedina vaša interesovanja. Otkrivate partneru ili simpatiju o sebi više nego inače.

Strelac

Više ste okrenuti drugima nego sebi i zbog toga gubite racionalne uvide o sopstvenim potrebama. Moraćete da se otarasite tuđeg stresa koji upijate danas.

Jarac

Neko iz prošlosti pokušava da vam ukaže na to koliko ste se promenili i to na bolje. Dobijate bitnu poruku od simpatije.

Vodolija

Tokom dana se iscrpljujete poslom, koji vam ide od ruke, kako god vi gledali na celokupnu situaciju. Zdravstveni problemi su posledica umora i stresa.

Ribe

Sažaljivi ste prema svima u svojoj okolini i to mnogi koriste. Sad je pravo vreme da postavite zdravije granice.