Dnevni horoskop za 26.8: Lavove pogađa jaka varnica strasti

Rijana
Rijana, Foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 26. avgust 2021:

Ovan

Posao: I tokom ovog dana vas očekuju brojne profesionalne obaveze i dokazivanja na poslovnom planu. Samo napred.

Ljubav: Ovo bi mogao da bude vrlo dobar dan da uživate u čarima obostranih pozitivnih vibracija sa voljenom osobom.

Zdravlje: Odlično, kaže Astroputnik.

Bik

Posao: Vrlo dobar radni dan očekuje tipične Bikove bilo da nastavljaju ranije započete, ili da pokreću nove ideje poslovnih projekata.

Ljubav: Sasvim solidan dan za ljubavna dešavanja, prvenstveno u smislu održavanja postojećih partnerskih odnosa.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Blizanci

Posao: Dosta novih poslovnih ideja navire i čeka da se pokrene. Polako sa realizacijom, potrebno je i razumevanje okoline.

Ljubav: Bar jedno upoznavanje simpatične nove osobe može vas baciti u veliko razmišljanje.

Zdravlje: Pojačana nervoza.

Rak

an: 26.08.2021Posao: Ništa bitno novo na vašem profesionalnom planu. Obaveza ima dosta, a od vaše organizacije najviše zavise krajnji rezultati.

Ljubav: Na drugoj strani ovaj dan donosi Rakovima odlične astrološke aspekte da pruže dosta nežnosti, ali i da im bude najmanje toliko uzvraćeno od drage osobe.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Lav

Posao: Lavovi mogu očekivati dosta disonantnih tonova i oprečnih, neproverenih informacija u vezi novih poslovnih zadataka. Ipak, vas nije tako lako obmanuti.

Ljubav: Danas bi pojedine predstavnike ovog znaka mogla da pogodi veoma snažna pozitivna varnica strasti.

Zdravlje: Pažljivo rukujte sa oštrim predmetima.

Devica

Posao: Odličan radni dan očekuje tipične predstavnike Device, prvenstveno kada su novi poslovni dogovori u pitanju. Budite dosledni i principijelni.

Ljubav: Možda bi mogli da budete malo fokusiraniji i opušteniji, zarad boljeg konačnog ishoda na polju ljubavnih dešavanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Većinu osoba rođenih u znaku Vage očekuje dosta posla oko formalnih završetaka ranije započetih poslovnih obaveza.

Ljubav: Potencijalne pozitivne varnice koje vam mogu pristizati od osobe iz poslovnog okruženje mogu vam svakako prijati, ali i upozoravaju na vrlo realne komplikacije. Dobro razmislite o svemu.

Zdravlje: Izbegavajte nagle pokrete.

Škorpija

Posao: Nema tih prepreka sa kojim Škorpije ne mogu izaći na kraj, posebno danas. Očekuje vas visok nivo energije i samopouzdanja, kao i sasvim dobra komunikacija sa poslovnim okruženjem.

Ljubav: Iskoristite dan za izlazak, provod i uživajte u zajedničkim trenucima. Ispunite neko od obećanja dato dragoj osobi.

Zdravlje: Čuvajte se sitnih fizičkih povreda

Strelac

Posao: Iako nije realno očekivati neki veći profesionalni zaokret, tipični Strelčevi danas će imati dobar dan za preciziranje detalja novih poslovnih projekata. Samo bez žurbe da sve što pre predstavite.

Ljubav: Ovaj dan ne bi trebalo da se na polju ljubavnih relacija bitno razlikuje od prethodnog. Bitno je da komunikacija sa voljenom osobom bude na zadovoljavajućem nivou.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Jarac

Posao: Više novih profesionalnih mogućnosti mogu vam se ponuditi tokom ovog radnog dana. Dobro razmislite, ispoštujete svoju prirodu pre nego što odlučite.

Ljubav: Astrološki aspekti najavljuju solidan dan u sferi ljubavi, a vi svojim dodatnim angažovanjem možete sve podići na viši nivo.

Zdravlje: Prijalo bi vam malo više fizičke aktivnosti.

Vodolija

Posao: Bezmalo sve od ranije isplanirano Vodolije bi trebalo bez većih problema da završe tokom ovog radnog dana. Ipak ne rasipajte suviše dragocenu energiju na manje važne sitnice.

Ljubav: Vrlo pozitivna ljubavna astrološka klima daje vam dobru osnovu da se pokrenete, preuzmete inicijativu i iznenadite dragu osobu nekim zanimljivim predlogom. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Već od početka novog radnog dana većina Riba imaće više izazova na planu sprovođenja već dogovorenih poslovnih obaveza. Nemojte se bespotrebno nervirati, sve ide u rok službe.

Ljubav: Ukoliko date svoj maksimalni doprinos, imaćete realne šanse da kraj ljubavnog dana dočekate zadovoljniji nego što ste bili na njegovom početku.

Zdravlje: Vrlo dobro.

***

Bonus video: Šta nam se dešava dok spavamo

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram