Dnevni horoskop za 26.7: Devica da ne donosi nagle odluke

FOTO: HBO MAX / Planet / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 26. jul 2021. godine.

Ovan

Već od prvog radnog dana za očekivati je da Ovnovi krenu punom parom, i sa maksimalnim angažovanjem u realizaciju postavljenih poslovnih zadataka. Vrlo dobar dan za osobe rođene u ovom znaku koje su željne flerta i ljubavne avanture, samo pazite da ne zabrljate i pokvarite već postojeće partnerske odnose, piše Astroputnik.

Bik

Ispoštujte sebe, ponašajte se u skladu sa svojim proverenim profesionalnim normama i imaćete uspešan radni ponedeljak, možda čak i uspešniji od realnih očekivanja. Bilo da ste zadovoljni ili ne postojećom situacijom u sferi ljubavi, čeka vas dan izazova i lepih mogućnosti u vidu novih poznanstava.

Blizanci

Ako vas je na startu dočekala gomila obaveza nema razloga za veliku brigu, krenite po prioritetima i pre svega pozabavite se papirima i dokumentacijom. Što se vas tiče nema razloga da bilo šta ozbiljnije menjate na ljubavnom planu. Bitno je da i druga strana bude na istoj talasnoj dužini.

Rak

Vaš prirodno izraženi oprez prema naglim promenama, ovog ponedeljka može biti od presudne važnosti da sebe poštedite nekih neplaniranih komplikacija na polju posla. Ovaj dan je povoljan za uživanje u postojećim partnerskim odnosima ukoliko ste zadovoljni njima, ali ako niste, onda jedino ličnom inicijativom i angažovanjem možete potražiti novu priliku.

Lav

Ukoliko ste uhvatili vaš prepoznatljiv ritam možete danas biti veoma uspešni u svom sektoru delovanja, ali se pričuvajte ozbiljnijeg verbalnog sukoba sa osobom iznad vas na hijerarhijskoj lestvici. Zbog preokupacije dešavanjima u drugim sferama, pre svega na poslovnom planu, za polje ljubavi ostaće vam mrvice vremena i energije. Biće povoljnijih dana.

Devica

Na prvi pogled očekuje vas miran profesionalni dan, sa akcentom na završetku od ranije započetih poslova i pripremu terena za neke tehničke promene. Sasvim solidan ljubavni dan možete očekivati pre svega za druženja i finu, opuštenu konverzaciju. Nemojte donositi nagle odluke.

Vaga

Pozitivno raspoloženje i energija kojom počinjete radnu nedelju kod većine saradnika trebalo bi da izazove dobre reakcije i opuštenu atmosferu. Moguće je da vas baš u poslovnom okruženju vreba nova simpatija. Obratite pažnju i budite spremni na moguć izazov.

Škoripija

Odličan početak radne nedelje je pred Škorpijama. Mogli biste da očekujete i neke nove povoljne dogovore. Ukoliko ste zadovoljni aktuelnim ljubavnim stanjem uživajte, u suprotnom sačekajte bolji trenutak za veće i konkretnije angažovanje.

Strelac

Za vas danas nema nepremostivih radnih prepreka, samo nemojte suviše forsirati isključivo svoje stavove i metode rada. Pokušajte da nekim nesmotrenim potezom ne izazovete zabunu ili pogrešno tumačenje druge strane, imajte dovoljno poverenja.

Jarac

Ne bi trebalo da bude nekih ozbiljnijih prepreka na vašem poslovnom putu ovog ponedeljka. Uglavnom vas očekuju standardne obaveze, sa naglaskom na one koje su već započete ranije. Vaše emocije mogla bi danas dobro da razbukti pojava osobe iz prošlosti vašeg ljubavnog života ili stara simpatija.

Vodolija

Vrlo dobar početak je pred Vodolijama, ali bi mogao da bude na bitno višem nivou ukoliko sklopite bar jedan kvalitetan dogovor za naredni period. Sjajan dan je pred vama da se posvetite dragoj osobi i eventualno se pozabavite nekim planovima za budućnost.

Ribe

Vrlo dobar početak je pred Vodolijama, ali bi mogao da bude na bitno višem nivou ukoliko sklopite bar jedan kvalitetan dogovor za naredni period. Sjajan dan je pred vama da se posvetite dragoj osobi i eventualno se pozabavite nekim planovima za budućnost.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram