Dnevni horoskop za 26.5: Vage čeka dan pun strasti

Foto: Scott Garfitt / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 26. maj 2022.

Ovan

Može se očekivati pun poslovni angažman predstavnika ovog astrološkog znaka. Energija i motivacija trebalo bi da budu na visokom nivou da bezmalo sve zacrtane obaveze realizujete bez problema. Poprilična odsutnost pratiće vas tokom ovog dana na ljubavnom planu, pa se i ne očekuje konkretno angažovanje, piše Astroputnik.

Bik

Povećan obim poslovnih obaveza mogao bi da očekuje Bikove, pa bi bilo dobro da poradite na boljoj organizaciji. Mogući su nesporazumi sa nadređenim osobama. Što se ljubavnih relacija tiče bilo bi poželjno izbegavati duge rasprave i pokretanje teških tema za razgovor.

Blizanci

Nema nagoveštaja značajnijih preokreta na poslovnom planu Blizanaca, pa ukoliko ste zadovoljni trenutnom pozicijom i kompletnim statusom na poslovnom planu, onda je logično da vam prioritet bude profesionalno odrađivanje već prihvaćenih obaveza. Vaša pozitivna energija i šarm pleniće ovog dana, pa eto povoljne prilike za neku osvajačku akciju. Uživajte

Rak

Prosečan radni dan, bez većih oscilacija očekuje tipične Rakove, da se bez većih problema izbore sa pratećim obavezama. Održavanje već formiranih partnerskih veza trebalo bi da vam bude prioritet aktivnosti na ljubavnom polju. Pokrenite se.

Lav

Užurbana realizacija sa jedne strane može se očekivati i ovog dana, a na drugoj moguća su i neka nametnuta rešenja od strane nadređenih, koja tipični Lavovi inače ne vole. Eventualne nesuglasice sa dragom osobom najbolje ćete rešiti težnjom ka kompromisnom rešenju, umesto ljubomorisanja.

Devica

Potencijalno vrlo dobar dan je pred Devicama, kako po pitanju motivacije za pokretanjem neke od novijih inicijativa, tako i na polju komunikacije sa poslovnim okruženjem. Naglašeni su poslovi sa inostranstvom. Povoljan dan bi mogli da očekujete i na ljubavnom planu, a od toga šta želite i u kojoj poziciji se nalazite, zavisiće epilog današnjih dešavanja.

Vaga

Nastavlja se period pojačanog i uspešnog angažovanja kod većine Vaga da se bez većih problema izbore sa svim izazovima i to vrlo uspešno. Pozitivne energije i strasti trebalo bi da bude na sve strane u vašem ljubavnom životu tokom ovog dana.

Škorpija

Povećan obim posla očekuje tipične Škorpije, pa se očekuje maksimalno angažovanje svih energetskih resursa. Bez obzira koliko malo energije vam je ostalo, potrudite se da pronađete rezervu koju bi valjalo da usmerite ka dragoj osobi.

Strelac

Počev od visokog nivoa radne energije pa do naglašenih predispozicija za kretanjem, sve uglavnom ide vama u prilog. Samo napred.Pozitivne energije trebalo bi da bude i na vašem ljubavnom horizontu, pa se očekuje da budete malo aktivniji.

Jarac

Ispoštujte sebe, ponašajte se u skladu sa svojim proverenim profesionalnim normama i imaćete možda čak i uspešniji dan od realnih očekivanja. Provedite zajedničke trenutke van kuće, odite na piće, izlet, u prirodu, prijaće vam opuštanje.

Vodolija

U vašem poslovnom okruženju vlada skladan odnos i komunikacija sa saradnicima i ostalima, tako da vas ne očekuju neke ozbiljnije prepreke, naprotiv. Vrlo dobar dan je za osobe rođene u ovom znaku koje su željne flerta i ljubavne avanture, bez nagoveštaja ozbiljnijih priča.

Ribe

Praktično svi dogovori vam idu od ruke i ovo bi mogao biti jedan od vaših uspešnijih dana na polju komunikacije. Samo napred. Stavite sebe u prvi plan, opustite se i uživajte u onim malim sitnicama koje život čine lepim. Obradujete sebe i dragu osobu nekim izlaskom, šetnjom.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram