Dnevni horoskop za 26.4: Ovnovi će danas biti impulsivni i nervozni

dnevni horoskop
Foto: Hostelworld / Ferrari / Profimedia

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)

Možda je vaša impulsivnost i nervoza delimično kriva za problematiku koja je trenutno aktuelna na poslu. Teško ćete se fokusirati na obaveze, jer vam razmišljanja i brige stalno odvlače pažnju. U emotivnim relacijama dosta intenzivno.

BIK (22.4.- 21.5)

Planovi su podložni promenama, pa se nemojte čvrsto vezivati za njih. Budite spremni da u svakom trenutku možete biti izbačeni iz takta neočekivanim dešavanjima. Teško uklapanje što se vremena tiče sa emotivnim partnerom. Emotivnijij ste nego inače.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Neophodna vam je podrška od strane kolega, pa se potrudite da imate dobru i korektnu komunikaciju sa njima, mada će to biti dosta zahtevno i teško. Mnogo sitnih obaveza vas iscrpljuje. Emotivni partner vam ne poklanja dovoljno pažnje.

RAK (22.6.– 22.7.)

Vrlo intenzivan i ispunjen dešavanjima dan je pred vama. Pripremite se na užurbanost i povremenu konfuziju i napetost. Zadržite hladnu glavu – sve možete završiti na vreme. U ljubavi se previše opterećujete partnerovom vernošću.

LAV (23.7.- 22.8.)

Pokušajte da se prilagodite novonastalim okolnostima, iako vam to ni malo ne odgovara. Pored velikog broja obaveza, moguće je da ćete morati da završite i nešto vezano za bitna dokumenta. U ljubavi – danas uglavnom ravna crta.

DEVICA (23.8.– 22.9.)

Dosta ste usredsređeni na obaveze koje imate tokom ovog dana, ali to ne znači da ćete ih obaviti bez distrakcije i nervoze. Mogućnost neočekivane ponude je pred vama. Jedna osoba počinje da odgovara na signale koje joj šaljete. Dobra komunikacija.

VAGA (23.9.– 22.10.)

Trudićete se da imate korektne međuljudske odnose u kolegijalnom okruženju. Dosta sitnih obaveza – rešavajte ih na vreme i nemojte ih nagomilavati. Sa voljenom osobom može dolaziti do napetosti u komunikaciji, ali ćete se truditi da to brzo izgladite.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Ovaj dan doneće vam intenzivnu komunikaciju i pomalo nervoze u kolegijalnom segmentu. Neke stvari koje već dugo prećutkujete sada ćete se konačno osmeliti i da kažete. Više ne želite da ćutite i prelazite preko nekih stvari. Emotivno – solidno.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Pokušavaćete da smirenošću i posvećenošću savladavate promene koje se dešavaju i u planovima, ali i u obavljanju obaveza. Kolege koje su vam obećale pomoć mogu vas ostaviti na cedilu. Potreban vam je mir u odnosu sa voljenom osobom.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Dosta naporan prvi deo dana, povremeno tenzija, najviše iz razloga što je teško usaglasiti se sa saradnicima i kolegama. Dobar je momenat da primetite koliko jedna osoba pokušava da dopre do vas. U postojećim relacijama – nervoza.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Morate se prilagoditi ljudima sa kojima dolazite u kontakt, ako želite da iole ostvarite deo planova, ali će se to pokazati kao naporan zadatak. Nerazumevanje i nespremnost da vam drugi izađu u susret. Sitnija rasprava sa voljenom osobom je u najavi.

RIBA (20.2.- 20.3.)

Poslovni segment neće funkcionisati najbolje. Moguće je da je to zbog preteranih zahteva od strane onih sa kojima radite, ili njihovog sitničarenja. Osećate promenu u odnosu sa voljenom osobom, ali još uvek niste sigurni šta ona konkretno donosi, prenosi inzena.

***

Bonus video: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram