Dnevni horoskop za 26. 3: Ovan da pripazi šta priča partneru

dnevni horoskop
Foto: NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za 26. mart 2021. godine.

Ovan

Posao: Iako zatrpani obavezama, fokus bi ovog poslednjeg radnog dana Ovnovima trebalo da bude na detaljima vezanim za papirologiju i formalnosti – da ne bi napravili neki veći previd.

Ljubav: Potrudite se da poneki neprimeren komentar zadržite za sebe da ne biste pokvarili potencijalno lepe zajedničke trenutke sa dragom osobom.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Bik

Posao: Sve u svemu, korektan završetak još jedne radne sedmice je pred tipičnim Bikovima, doduše, i energetski resursi su tu negde na minimumu.

Ljubav: Bez obzira na to koliko malo energije vam je ostalo, potrudite se da pronađete rezervu koju bi valjalo da usmerite ka voljenoj osobi i lepim zajedničkim trenucima.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Blizanci

Posao: Pored tekućih obaveza, najviše vremena danas bi mogle da vam odvuku neke neplanirane aktivnosti vezane za kuću ili porodicu.

Ljubav: Povoljna je prilika ukoliko ste naumili da postojeće partnerske odnose podignete na viši nivo. Obradujte dragu osobu kojim interesantnim predlogom.

Zdravlje: Osetljivost malog stomaka.

Rak

Posao: Solidne su šanse da Rakovi realizuju sve svoje zacrtane obaveze na vreme, ukoliko se potrude da izbegnu manje verbalne nesuglasice sa nadređenim osobama.

Ljubav: Bez nekog posebnog angažovanja na ljubavnom planu danas, uglavnom lično preispitivanje želja i očekivanja.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema, pišu na sajtu Astroputnik.

Pročitajte još:

Lav

Posao: Kraj radne sedmice većina osoba rođenih u znaku Lava trebalo bi da dočeka u odličnom raspoloženju zbog uspešno obavljenih profesionalnih zadataka.

Ljubav: Ukoliko niste ljubitelj kratkotrajnihih uživanja i flerta, poradite na prioritetima i pustite da se stvari razvijaju svojim prirodnim tokom.

Zdravlje: Budite umereni u konzumiranju omiljene hrane i pića.

Devica

Posao: Perfekcionizam svojstven osobama rođenim u sazvežđu Device danas može biti posebno izražen i koristan, pa eto prilike da radni dan okončate veoma zadovoljni postignutim rezultatima.

Ljubav: Perfekcionizam nije potreban kada je ljubav u pitanju. Pozabavite se, pre svega, opuštanjem i rešavanjem dilema koje vas opterećuju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Prilično miran dan na polju profesionalnih aktivnosti je pred Vagama. Posvetite se prvenstveno privođenju kraju započetih obaveza.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, ne bi trebalo da vas iznenadi interesovanje veoma zanimljive nove osobe za vašu malenkost. Budite u pripravnosti.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Škorpija

Posao: Pred Škorpijama je period ubiranja plodova za prethodno uložen rad i trud, a rezultati bi trebalo da pokažu ispravnost urađenog.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, više okolnosti vam i jeste i nije išlo na ruku u prethodnom periodu, ali ovaj dan može najaviti znatno povoljniji vikend.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Strelac

Posao: Uprkos želji i trudu da najvažnije poslovne konce drže u svojim rukama, osobe rođene u znaku Strelca danas mogu da očekuju veći napor da pohvataju najnovije promene na profesionalnom planu.

Ljubav: Brzopletost u donošenju zaključaka mogla bi da vam dodatno zakomplikuje polje partnerskih odnosa.

Zdravlje: Prokontrolišite rad žlezda sa unutrašnjim lučenjem.

Jarac

Posao: Primiče se kraju izuzetno naporna radna sedmica, pa obaveza i posla neće izostati ni ovog petka. Ipak, za uporne i vredne Jarčeve svaki trud na kraju donosi i pozitivne rezultate.

Ljubav: Ne dozvolite uplitanje treće strane u vaše partnerske odnose, koja nema obzira za druge osim za sebe.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vodolija

Posao: Iako možda ispod očekivanog, za većinu tipičnih Vodolija ova radna sedmica protekla je u granicama solidnih rezultata. Mogli biste da pokrenete neku novu inicijativu ili date predlog za poboljšanje u okviru aktuelnog poslovnog angažmana.

Ljubav: Uz malo truda mogao bi da vas očekuje jedan od interesantnijih dana kada je ljubavna sfera u pitanju. Uživajte.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Ribe

Posao: Većina osoba rođenih u astrološkom znaku Riba imaće danas odlične uslove da profesionalno naprave još jedan krupan pozitivan korak ka zacrtanim ciljevima.

Ljubav: Ovo nije naročito povoljan dan da bilo šta novo preduzimate, u nameri da ispravljate neke propuste koji su nastali u komunikaciji sa dragom osobom.

Zdravlje: Bešika i mokraćni kanali mogu vam zadaju manje zdravstvene probleme.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram