Dnevni horoskop za 26. 2: Blizanci, ovo je vaš dan!

dnevni horoskop
Saznajte šta vam zvezde poručuju; Foto: Profimedia.rs

Saznajte šta je u zvezdama zapisano za današnji dan, zašto Ribe treba da motre na telefon, a na šta da pripaze Strelci.

Ovan

Čeka vas sjajna prijateljska atmosfera na poslu, ali ipak se pripazite. Gledajte da pribeležite svaku svoju originalnu ideju, možda ćete morati da dokazujete da je vaša.

Bik

Teško obuzdavate svoju strast, pa biste najradije pobegli sa partnerom na neko pusto ostrvo. Do tada, biće dovoljno i ako malo predahnete kod kuće uz neku finu klopu.

Bliznaci

Danas zračite posebnom harizmom, puni ste ljubavi prema bližnjima, te je to idealna prilika za romantičnu večeru kod kuće, obavezno uz sveće i vino.

Rak

Ne obazirite se na tračeve, jer ćete danas čuti svašta, a to vas može povrediti.

Lav

Trud iz nekoliko prethodnih meseci se konačno isplatio, pa se ne ustručavajte da prihvatite nov poslovni izazov. I slobodno priznajte ako ste ranije nešto pogrešili, to će šefovi ceniti.

Devica

Spremni ste za promenu, bilo da je to odgovornija pozicija na poslu, bilo neko usavršavanje van radnog vremena,  i to će vam dati dodatni elan.

Monika Beluči
Vage danas da se opuste; Foto: Profimedia.rs

Vaga

Obuzele su vas čudne misli, ali pošto samo vreme može pokazati da li je vaša intuicija tačna, bolje je da uopšte ne mislite o tome.

Škorpija

Gledajte da malo štedite sebe, ne morate da idete na svaku žurku, da šopingujete po ceo dan. Nećete ništa propustiti ako se malo odmorite i date sebi oduška.

Strelac

Pazite kako se ponašate prema kolegama, posebno danas nemojte da ih kritikujete, jer među vama je velika tenzija, iako ne znate tačno šta je tome uzrok.

Pročitajte još:

Jarac

Moguće je da će vam neko izdaleka ulepšati dan pričama o dalekim destinacijama, pa ćete možda poželeti da krenete na put. A ako tako odlučite, čeka vas lepa romansa.

Vodolija

Danas ste naročito kreativni, pa smišljate dugoročne projekte. Ne oklevajte jer sada je pravi trenutak da ostvarite snove.

Ribe

Pazite danas na mejlove i telefon jer ćete vrlo verovatno dobiti interesantne informacije od prijatelja ili saradnika. To može biti potvrda skalapanja novog posla ili poziv na romantičan sastanak koji ste dugo čekali.