Dnevni horoskop za 26.12: Vagi se vraća dilema iz prošlosti

Foto: Cineliz / Allpix Press / Profimedia

Pročitajte šta nam zvezde savetuju za 26. decembar 2020. godine.

Ovan

Pozitivna energija i radni elan neće izostati ni prvog dana vikenda kod većine  Ovnova. Posebno je povoljan dan za sve vrste komunikacija i dogovora vezanih za buduće planove. Odredite prioritete, nemojte da nehotice zapostavite potrebe druge strane, mogli biste zajedno da uživate u nekoj zajedničkoj aktivnosti na obostrano zadovoljstvo, piše Astroputnik.

Bik

Bikovi bi trebalo ovaj prvi dan vikenda da se posvete sebi, i uživanju u stvarima koje im prijaju, kao što je, na primer, dobra kupovina. Bilo bi dobro da ne isključite iz glave ljubavnu sferu potpuno, vrlo moguće je da vas tu očekuje  neko prijatno iznenađenje.

Blizanci

Ukoliko ste već isplanirali najveći deo današnjih obaveza potrudite se da plan i sprovedete, mada nije isključeno da dođe do neočekivanih promena. Nikako nije povoljan dan za duge priče i rasprave sa voljenom osobom. Tipični Blizanci danas mogu biti veoma osetljivi po mnogim pitanjima iz ljubavne sfere.

Rak

Povoljan dan je da se Rakovi izbore sa svim zacrtanim obavezama bez većeg opterećenja. Iskoristite dan i za druženje sa dragim prijateljima, prijaće vam pozitivna atmosfera. Odličan dan je pred vama i na polju emotivno-ljubavnih relacija. Posvetite se opuštanju i uživanju u zajedničkim trenucima sa vašom dragom osobom.

Lav

Povoljni astrološki aspekti najavljuju još jedan vrlo produktivan dan kod većine Lavova, da se sa posebnom pažnjom posvete prvenstveno onim aktivnostima vezanim za dugoročne planove. Imaćete punu podršku iz poslovnog okruženja. Opušten i miran dan je pred vama za uživanje u romantičnoj atmosferi  sa dragom osobom.

Devica

Vrlo je realno da tipične Device danas budu poslovno angažovane više od očekivanog, posebno ukoliko su vezane za poslove sa inostranstvom ili putovanjima. Evo prilike da ponešto novo i naučite. Na ljubavnom planu sasvim izvesno je da bi vas itekako moglo zaintrigirati novo poznanstvo sa osobom koja bi po godinama mogla biti dosta starija od vas.

Vaga

Vagama će danas dosta vremena biti potrebno za aktivnosti vezane pre svega  za neke nezavršene porodične obaveze i kuću. Bez naznaka nekih značajnijih dešavanja u vašem ljubavnom životu. Pozabavite se eventualnim dilemama iz prošlosti koje vas mogu opterećivati i iznova terati na razmišljanje.

Škorpija

Povoljan dan je pred Škorpijama da sumiraju prethodne rezultate, pozabave se razmišljanjem  o novim profesionalnim planovima i uspešno se pripreme za nadolazeći talas promena. : Evo dana kada možete očekivati više situacija da uživate u razmeni finih emocija sa vašom dragom osobom. Prepustite se osećanjima.

Strelac

Još jedan naporan dan za većinu osoba rođenih u znaku Strelca na polju radnih obaveza. Nema razloga za strah, sve se može postići uz dobru organizaciju. Ova subota nije loša da se malo više potrudite i prijatno iznenadite dragu osobu.

Jarac

Tipični Jarčevi bi ovu subotu trebalo da posvete pre svega nekoj fizičkoj aktivnosti, sportu i aktivnom odmoru i na taj način napune svoje radne baterije. Sve poslovne obaveze trebalo bi danas da budu u drugom planu. Nemojte da vas iznenadi činjenica da ste predmet interesovanja osobe iz vašeg bliskog poslovnog okruženja. Budite pripravni da adekvatno odgovorite, naravno, ukoliko vam to prija.

Vodolija

Dosta planova i novih ideja mota vam se po glavi i nestrpljivo čeka da se pokrene, ali, ipak, najviše aktivnosti će danas da vam bude usmereno na kuću i porodicu gde bi trebalo i najviše zadovoljstva da očekujete. Ništa spektakularno novo na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana. Kao da ste se uspavali.

Ribe

Ovaj dan je kao poručen da ga posvetite druženju sa dragim prijateljima, izlasku i preko potrebnoj relaksaciji. Uživajte. Najbolje bi bilo da svoje sanjalačke ideje prethodno preispitate, kako ne biste ispali naivni.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram