Dnevni horoskop za 26.11: Lav je u ljubavi, Vodolija u haosu

dnevni horoskop
Dnevni horoskop; Foto: AF archive / Alamy / Alamy / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 26. novembar 2020.

Ovan

Nije baš najbolji dan za vas. Skloni ste mračnom raspoloženju i to danas odbija vama drage ljude. Iako ste s jedne strane spremni da se otvorite i svoje strahove poverite nekom bliskom prijatelju, suočićete se s činjenicom da kad vam je loše nemate nikog raspoloženog da bude rame za plakanje. Kao i obično bićete prepušteni sami sebi, ali sreća u nesreći je što se vrlo lako i brzo izborite sa lošim raspoloženjima, piše Astrofon21.

Bik

Idealan dan za ljubav, pa ćete, ukoliko ste u vezi, ovo vreme provesti sa svojim partnerom smišljajući različite načine da ga iznenadite. Slobodni pripadnici znaka će uživati u dobrom provodu sa društvom, a kako stvari stoje lako je moguće da se neko zanimljiv pojavi u vidokrugu. U svakom slučaju danas vas vozi dobro raspoloženje i romantične emocije.

Blizanci

Ukoliko ste osetljivijeg zdravlja ovo bi mogao da bude dan u kojem ćete osetiti manje poteškoće. Preporučuje vam se da više odmarate i da pojačate unos vitamina. S druge strane, dan vam je u znaku radnih aktivnosti. Imaćete potrebu da neke poslove obavite i najverovatnije ćete se naći zatrpani papirima, ali vam to danas uopšte neće predstavljati problem.

Rak

Za Rakove je ovo pravi dan za ljubav. Ukoliko ste među onima koji su tek započeli ljubavnu priču, danas ćete istinski uživati u vremenu provedenom sa voljenom osobom. Pred mlađim pripadnicima znaka je dan pun zabavnih aktivnosti. Malo toga će vas moći zadržati kod kuće. Pred vama je sjajan dan za odmor i opuštanje u kom ćete sigurno napuniti baterije.

Lav

Vi ste danas okrenuti ljubavi i ljubavnim zbivanjima. Prija vam saznanje da je voljena osoba kraj vas u svakom trenutku i da imate njenu punu podršku za sve što radite. Ljubav bi mogla da bude vaša pokretačka snaga. Sve što radite i sve ka čemu se usmeravate danas je obojeno nežnim emocijama. Deo vremena ostavite za partnera.

Devica

Vas brine jedino zdravlje. Danas se preispitujete i razmišljate šta biste konkretno mogli da učinite da stvari na ovom planu krenu nekim boljim putem. Zasad je sve u znaku nagoveštaja. Činjenica je da ste bili nepažljivi što vam se retko dešava, ali s druge strane imate mnogo više sreće nego što mislite.

Vaga

Sve je kod vas u nekom poprilično užurbanom tempu danas. Imate toliko lepih dešavanja da prosto ne možete da odolite da svako ispratite. Ono što vam je trenutno prioritet jeste zabava u svakom obliku. Uživate u različitim zanimljivim zbivanjima i susretima koji će vam začiniti dan.

Škorpija

Škorpije bi danas trebalo da neko vreme iskoriste da se odmore. Ono što je vama neophodno jeste da se malo osamite i da u tišini razmislite o stvarima koje vas tište. S obzirom na to da ste se dosta forsirali u poslednje vreme, pravi je trenutak da se opustite i odmorite.

Strelac

Danas ste preokupirani pozivima. Telefon je već doveden do usijanja, ali ste vi na to nekako i navikli. Planovi za druženje su jedino što vas trenutno zanima i u tom kontekstu možete očekivati nekoliko poziva i prijateljskih predloga. Za šta god da se odlučite, super ćete se provesti.

Jarac

Novac je jedino što imate na umu. Za sada kalkulišete kako da što pre dođete do željene zarade, ali vrlo brzo ćete se dati i u njenu realizaciju. S obzirom na to da ste vi poprilično temeljni kad je o ovom segmetu života reč, sigurno ćete dobro isplanirati svaki korak pre nego se upustite u konkretne aktivnosti na putu ka realizaciji cilja.

Vodolija

Danas vas prilično šamaraju raspoloženja koja ne možete da obuzdate. Čas ste sjajno, čas vam je loše, ni sami ne znate šta vam je, ni zašto ste toliko skloni krajnostima kad je o raspoloženju reč. Najverovatnije je vaša nemirna priroda uzela maha i danas vas baca u kovitlac različitih misli i želja koje teško pratite.

Ribe

Niste u elementu. Sve vam smeta i jednostavno niste raspoloženi da se upustite u bilo kakve duže priče i kontakte sa dragim osobama. Za sada nastojte da se malo osamite ukoliko želite da izbegnete dodatnu tenziju ili uopšte sukobe. Danas vam je potrebna topla kupka i dan samo za vas.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram