Dnevni horoskop za 26. 1: Bik ostvaruje san

Foto: Promo/Netflix

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za 26. januar na poljima posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Posao: Iako orni i voljni za rad, većina Ovnova ipak neće biti zadovoljna postignutim, pa bi bilo mudro iskontrolisati impulsivnost i ne upadati u verbalnne konflikte sa saradnicima.

Ljubav: Brutalna iskrenost vrlo često  može da zbuni i napravi kontra efekat. Uz malo taktike sve se da dovesti na svoje mesto.

Zdravlje: Napetost, stres, piše Astroputnik.

BIK

Posao: Odlične astrološke predispozicije Bikove će pratiti i ovog utorka pa suštinski nema nepremostivih prepreka na profesonalnom planu.

Ljubav: I na ljubavnom planu očekuje vas povoljna situacija da bar jednu ljubavnu zamisao sprovedete u delo, na opšte zadovoljstvo. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

BLIZANCI

Posao:  Iako imate dosta sjajnih ideja u planu nemojte žuriti sa njihovim pokretanjem, bolji period svakako nailazi.

Ljubav: Bavljenje aktuelnom problematikom i eventualno sređivanje sitnijih nesporazuma, trebalo  bi da bude osnovni blizanački fokus.

Zdravlje: Moguća opterećenost donjeg dela nogu.

RAK

Posao: Vrlo solidna situacija sa radnom energijom daje tipičnim predstavnicima ovog znaka realne šanse da uspešno rade na duplom poslovnom koloseku, ali koncentracija može predstavljati slabiju kariku, pa nije preporučljivo rasplinjavanje na više aktivnosti.

Ljubav: Odličan dan je pred vama da se iskreno i sa puno pažnje posvetite dragoj osobi. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

LAV

Posao: Radna energija neće predstavljati problem, ali je ključno da izbegnete kampanjski odnos prema radu i obavezama, odnosno da u prvom planu bude održavanje kontinuiteta.

Ljubav: Aktuelna ljubavna situacija zahteva ozbiljniji pristup i snižavanje tenzija. Pokžite spremnost na kompromis.

Zdravlje: Mogući stomačni problemi.

DEVICA

Posao:  Vrlo dobra i stabilna situacija sa radnom energijom nagoveštava veoma aktivan dan, prožet velikim obimom profesionalnih aktivnosti ali razloga za zabrinutost nema, stižete sve na vreme i po planu da završite.

Ljubav:  Korak po korak, u okvirima prepoznatljivim za ovaj zemljani znak, realni ciljevi su na dohvat ruke. Samo napred.

Zdravlje: Odlično.

VAGA

Posao: Komunikacija i kretivnost na viskom nivou krasiće Vage danas, ali budite spremni da neke korake ponovite par puta kada je realizacija u pitanju.

Ljubav: Nije povoljan dan da inicirate veća talasanja na polju emotivno – ljubavnih odnosa, već da pokušate mirno ploviti u već poznatim vodama.

Zdravlje: Vrlo dobro.

ŠKORPIJA

Posao: Sve ide svojim tokom, samo se dobro organizujte i nemojte sebe preopteretiti nerealnim obećanjima i postavljenim ciljevima.

Ljubav: Nije loš dan za pokretanje bar jedne fine konkretne akcije na ljubavnom planu, pasiva ne dolazi u obzir ma kakav ishod bio.

Zdravlje: Vrlo dobro.

STRELAC

Posao: Bitnih, novih stvari na profesionalnom planu kod najtipičnijih Strelčeva, nema u najavi za ovaj dan. Rutinsko obavljanje započetih aktivnosti, i eventualno raščišćavanje nekih sitnih zaostalih detalja.

Ljubav: Osećaj skučenosti i ograničenog prostora delovanja mogao bi da vas prati tokom ovog dana.

Zdravlje: Pad energije.

JARAC

Posao: Najvažniji argumenti nalaze se u jarčevskim rukama, a to su potencijalno najbolje okolnosti koje odgovaraju tipičnim pripadnicima ovog sazvežđa.

Ljubav: Trebalo bi da su i poluge na polju ljubavnih relacija pod vašom kontrolom, pa se očekuje da i tu zablistate svojom pozitivnom energijom.

Zdravlje: Moguće manje reumatske tegobe.

VODOLIJA

Posao: Ideja na pretek, elana dovoljno, ali sitnice formalne prirode mogu biti kočnica realizaciji. Nema razloga za nervozu, strpite se i odložite nešto od svega za budući povoljniji period.

Ljubav: Pre nego što se pozabavite sopstvenim stavovima i očekivanjima u ljubavi, proverite da li ima nerešenih dilema iz prošlosti.

Zdravlje: Moguća osetljivost malog stomaka.

RIBE

Posao: Pojačano angažovanje očekuje većinu Riba i ovog utorka. Razloga za zabrinutost i veću žurbu nema, sve bi trebalo da završite bez većih prepreka.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni aktuelnom partenrskom situacijom razloga za brigu nema, ali ukoliko želite da nešto promenite poslušajte svoju intuiciju i signale upozorenja.

Zdravlje: Sasvim solidno.

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram